Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karne Hediyesi Kitap ve Oyuncaklar KalDer Bursa’dan

Kurumsal sosyal sorumluluk çalışması olarak KalDer Bursa Şubesi’nin 2013 yılında başlattığı “Saklamıyorum, Paylaşıyorum” kitap ve oyuncak kumbarası 7’inci yılında devam ediyor. 7 yıldır Kalite ve Başarı Sempozyumu öncesinde Bursa’da yapılan duyurularla, kullanılmayan iyi durumdaki kitap ve oyuncakların evlerde saklanması yerine ihtiyacı olan başka çocuklarla paylaşılması çağrısı yapılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2019 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2019 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karne Hediyesi Kitap ve Oyuncaklar KalDer Bursa’dan

Bu yıl da 17. Kalite ve Başarı Sempozyumu öncesinde yapılan duyurularla Bursalılar kampanya hakkında bilgilendirildi. 12-13 Nisan tarihlerinde Sempozyum süresince katılımcılar oyuncak ve kitap hediyelerini getirdiler. Ayrıca kampanyayı kendi çalışanlarına duyuran KalDer’e üye firmalar kampanyaya destek vererek hediyelerini KalDer’e ulaştırdı. Gelen tüm hediyeler KalDer’de düzenlendikten sonra gönderimleri yapıldı.

15.000 kitap ve oyuncak çocuklara ulaştırıldı

Kitap ve oyuncaklar çocuklara ulaştırılmak üzere bu yıl; Bursa’da Mor Salkım Kadın Dayanışma Derneği’ne, Bursa’da LÖDER’e, Elazığ’da Goncalar Solmasın Derneği’ne ayrıca gönüllüler aracılığıyla Çanakkale, Diyarbakır, Erzurum, Kars, Muş, Siirt’e gönderildi. 2013 yılından bugüne 15.000 kitap ve oyuncak çocuklara ulaştırıldı.

“Saklamadılar, Paylaştılar”

Kampanya hakkında konuşan KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay “Kurumsal sosyal sorumluluk kapsamında 7 yıl önce başlattığımız kampanyamızı gördüğü ilgi üzerine sürdürüyoruz. Gönüllülük esasıyla bir iyilik zinciri oluşturduk diyebiliriz. İyi durumdaki kitap ve oyuncakları başka çocuklara ulaştırıyoruz. Sempozyumda açtığımız kumbara ve KalDer üyesi firmaların kendi içlerinde duyuru yapmasıyla bugüne dek 15.000 kitap ve oyuncak topladık. Gönüllülerimiz saklamadılar, paylaştılar. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da yaz tatili öncesi tüm hediyeleri karne hediyesi olarak çocuklara ulaştırdık. Ülkemizin geleceği çocukların mutluluğunda pay sahibi olduysak ne mutlu bizlere. Kampanyamıza katkı sağlayan tüm gönüllülere teşekkür ediyorum, projemizi gördüğü ilgiyle önümüzdeki yıllarda da sürdüreceğiz” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.