Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kardelen Koleji kız voleybol takımı Nevşehir şampiyonu oldu

Nevşehir’de düzenlenen liselerarası voleybol kız şampiyonasında Özel Kardelen Koleji İl birincisi oldu.Nevşehir Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda oynanan final karşılaşmasında Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Kız voleybol takımı ile...

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2018 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kardelen Koleji kız voleybol takımı Nevşehir şampiyonu oldu

Nevşehir’de düzenlenen liselerarası voleybol kız şampiyonasında Özel Kardelen Koleji İl birincisi oldu.

Nevşehir Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda oynanan final karşılaşmasında Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Kız voleybol takımı ile Anadolu Liseli karşılaştı. Maçın ilk setinden son setine kadar rakibine üstün bir oyun sergileyen Kardelen Koleji kız voleybol takımı rakibini 3-0 mağlup ederek şampiyon olmayı başardı. Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, ‘’ Öncelikli olarak Nevşehir şampiyonu olan kızlarımı ve onları müsabakalara hazırlayan takım antrenörlerimi tebrik ediyorum. Olumlu yönde, gerek akademik gerekse sosyal anlamda Nevşehir ‘e öncülük eden bir kurum olarak öğrencilerimizin sosyal ve akademik alanlarda elde etmiş olduğu her şampiyonluk bizleri gururlandırmaktadır. Bu bağlamdan hareketle sosyal ve akademik yönlerden çalışmalarımıza hız kesmeksizin devam edip ilimize yeni şampiyonluklar yaşatacağız. Niğde ‘de düzenlenecek olan grup maçlarında ilimizi temsil edecek genç sporcularıma ve takım antrenörlerime şimdiden başarılar diliyorum.’’ dedi.

Nevşehir şampiyonu olan Kardelen Koleji kız voleybol takımı 23-25 Şubat tarihleri arasında Niğde’de düzenlenecek olan grup müsabakalarında Nevşehir’i temsil edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.