Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karacabey’de istişare toplantısı

Karacabey Belediyesi tarafından her hafta düzenlenen ‘ortak akıl ve istişare toplantıları’ devam ediyor.Belediye başkan yardımcıları ve daire müdürlerinin iştiraki ile gerçekleştirilen,‘ortak akıl ve istişare toplantıları’nın önemine...

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2017 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2017 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karacabey’de istişare toplantısı

Karacabey Belediyesi tarafından her hafta düzenlenen ‘ortak akıl ve istişare toplantıları’ devam ediyor.

Belediye başkan yardımcıları ve daire müdürlerinin iştiraki ile gerçekleştirilen,‘ortak akıl ve istişare toplantıları’nın önemine vurgu yapan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “blediyede modern yönetim dönemine geçildiğini ifade etti. Özkan, modern belediyecilik anlayışları gereği göreve geldikleri ilk günden bu yana planlama ve birimler arasındaki koordinasyona verdikleri önemin altını çizerek, düzenlenen bu toplantıların başarılarının ana kaynağını teşkil ettiğini söyledi.

Her pazartesi günü gerçekleştirilen koordinasyon toplantılarında, mevcut durum tespitine yönelik analiz çalışmaları ile hedefe yönelik planlama ve koordinasyon çalışmalarının yürütüldüğünü ifade eden Başkan Ali Özkan, “Periyodik olarak gerçekleştirdiğimiz bu toplantılar ile özlediğimiz başarıya ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. Şehrin yönetimi, meselelerin çözümünde ve geleceğe yönelik yatırımların planlamasında ortak akla ve katılımcı yönetim anlayışına büyük önem veriyoruz. Bu sayede mevcut durumumuzu çok daha iyi analiz edip, kısa ve uzun vadeli çalışmalarımızın planlamasını da en üst seviyede koordine edebiliyoruz. Karacabey her yönüyle gelişmeye ve büyümeye devam edecek” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.