Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kahvaltıdan Öte Beraberlik

Her daim öğrencileri ile arasındaki ilişkileri sıkı tutan Plato Meslek Yüksekokulu, mezunları ile kahvaltıda bir araya geldi.Öğrenci - okul ilişkisini her zaman sıkı tutmak isteyen Plato Meslek Yüksekokulu bugüne kadar verdiği mezunların...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2016 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2016 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Her daim öğrencileri ile arasındaki ilişkileri sıkı tutan Plato Meslek Yüksekokulu, mezunları ile kahvaltıda bir araya geldi.
Öğrenci - okul ilişkisini her zaman sıkı tutmak isteyen Plato Meslek Yüksekokulu bugüne kadar verdiği mezunların davetli olduğu bir kahvaltı organizasyon etti.
İlişkilerin devamını sağlamak ve eski öğrencilerin arkadaşlarıyla yeniden bir araya gelmesini amaçlayan etkinlik, Plato Meslek Yüksekokulu’nun Balat’taki yerleşkesinde düzenlenendi. Kahvaltıya birçok mezun öğrencinin yanı sıra yönetim kadrosu katıldı.
Mezun öğrencilerle ilgili böyle bir çalışmanın ilk defa yapıldığını ve bunu sürekli hale getirmeyi amaçladıklarını belirten Plato Meslek Yüksekokulu Staj ve Kariyer Merkezi Müdürü Remziye Çopur, "Mezunlarımızla ilgili böyle bir çalışma daha önce yapılmamıştı. Amacımız ileride kurulması planlanan mezunlar birliğine ait ön çalışmaları yapmak, bu konuda onların da fikirlerine başvurmak, hem de ileri tarihlerde tüm mezunlarımızı ilgilendiren etkinliklere kendilerini de dahil etmek. Bu sebepten dolayı böyle bir etkinlik planladık" dedi.
BİR ARADA OLMALARINI SAĞLAYACAKLAR
Mezunlar birliği ile Plato Meslek Yüksekokulu’nun bütün mezunlarını bir araya getirmek istediklerini söyleyen Staj ve Kariyer Merkezi Müdürü Remziye Çopur, "Mezunlar Birliği mezun öğrencilerimizi ilgilendiren tüm etkinlikleri onları da işe dahil ederek ve her türlü planlamayı beraber yaptığımız bir platform olacak. Tüm etkinlikleri beraber gerçekleştirip, onların bir arada olmasını sağlamaya çalışacağız. Böyle bir organizasyonun içinde bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Öğrencilerimizin giriş kapısında bir araya geldiklerinde birbirlerine sarılmaları, özlem giderip geçmiş günleri yad etmelerini gördük. Buna aracılık etmekten dolayı mutluyum" ifadelerini kullandı.
MEZUN ÖĞRENCİLER BİR ARADA OLMAKTAN MEMNUN
Yapılan bu etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getiren Plato Meslek Yüksekokulu mezun öğrencilerinden Çağlar Doğan da, "Güzel bir etkinlik olduğunu söyleyebilirim. Okulun bütün etkinliklerine katılıyorum. Burada görüşemediğim arkadaşlarımı görmüş oldum ve çok mutlu oldum. Hepimiz çalıştığımız için genelde sosyal medya üzerinden görüşüyoruz. Şuan bir cast ajansında fotoğrafçılık ve cast direktörlüğü yapıyorum. Plato Meslek Yüksekokulu, benim bu sektöre girmemi ve bana sektördeki kişilerle tanışma olanağı sağladı. Şuan yaptığım işte ne öğrendiysem aslında burada öğrendim" diye konuştu.
Plato Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü 2013 mezunu olan Betül Kamer ise, "Burada bir etkinlik düzenlenmesini istiyordum. Okulumuzun sosyal medya sayfasında da belirttim. Arkadaşlarımı, hocalarımı görmek ve onlarla bir arada bulunmak çok güzel. Birbirimizi sosyal medyadan takip ediyoruz ama burada böyle bir program olması Plato’nun farkı diye düşünüyorum. Arkadaşlarımı ve hocalarımı görmek beni çok mutlu etti. Plato Meslek Yüksekokulu’nda aldığım eğitim çocuk gelişimi üzerineydi. Bunun yanında okulda ’özel eğitim’ üzerine de eğitim gördüm. Özel eğitim alanında kendimi geliştirdim. Daha sonra bu alanda çalışmaya başladım. Plato Meslek Yüksekokulu bana eğitim konusunda çok şey kattı. İki alanda da kendimi geliştirdim. İyi ki Plato’ya gelmişim" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.