Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadınlar Okur Yazar Oldu

Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi, Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) ve Hüdavendigar Kadın Dayanışma Derneği ortaklığıyla okuma-yazma bilmeyen kadınlara yönelik açılan kurs sona erdi.Hüdavendigar Kadın Dayanışma Derneği’nin ev sahipliğinde...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kadınlar Okur Yazar Oldu
Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi, Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) ve Hüdavendigar Kadın Dayanışma Derneği ortaklığıyla okuma-yazma bilmeyen kadınlara yönelik açılan kurs sona erdi.
Hüdavendigar Kadın Dayanışma Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen kursu başarı ile tamamlayan 9 kadına Gönül Dostları Sofrası’nda düzenlenen törenle sertifikaları teslim edildi. Bursa Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Mehmet Necati Şahin, “Kadın Meclisi güzel işlere imza atıyor. Okuryazar olmanın önemi hususunda fazla bir söz söylemeye gerek yok. Çeşitli sebeplerden dolayı okuma yazma öğrenememiş. bu fırsatı zamanında bulamamış kadınlar, bu kurslara katılarak okuma yazma öğreniyor. Kursu başarı ile tamamlayan kadınları tebrik ediyorum” dedi.
Okuma-yazma öğrendikleri için çok mutlu olduklarını söyleyen kursiyerler, bu sayede birçok alanda eksikliklerinin giderildiğini bildirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.