Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadın Kaymakamdan ağlayan öğrenciye anne şefkati

Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük ile birlikte okula yeni başlayan minikleri sınıflarında ziyaret eden Karacasu Kaymakamı Sinem Güher Büyüknalçacı, okula alışamadıkları için ağlayan öğrencileri anne şefkatiyle teselli etti.Nazilli Kaymakamı...

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2017 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2017 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kadın Kaymakamdan ağlayan öğrenciye anne şefkati

Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük ile birlikte okula yeni başlayan minikleri sınıflarında ziyaret eden Karacasu Kaymakamı Sinem Güher Büyüknalçacı, okula alışamadıkları için ağlayan öğrencileri anne şefkatiyle teselli etti.

Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, devam eden İlköğretim Haftası kutlamaları kapsamında Fatih İlkokulu’nu davetlisi olan Karacasu Kaymakamı Sinem Güher Büyüknalçacı ile birlikte ziyaret etti.

Birinci sınıf öğrencilerini ziyaret eden protokol üyeleri, öğrencilere ders kitaplarını dağıttı. Kitap dağıtımı sırasında arka sıralarda ağlayan kız öğrenciyi gören Kaymakam Sinem Güher Büyüknalçacı, küçük kızın yanına giderek sıraya oturdu. Uzun süre öğrenciyi teselli etmeye çalışan Kaymakam Büyüknalçacı, daha sonra korumasına aldırdığı çikolata ile küçük kızın ağlamasını sonlandırmayı başardı. Kaymakam, erken kalkmak zorunda kaldığı için okula gelmek istemediğini ifade eden 1. Sınıf öğrencisi Nisa Nur Taşkan’la uzun süre birlikte gezerek program sonuna kadar küçük kızı yanından ayırmadı. Okulların açılmasından bu yana 3 gün geçmesine rağmen okullarına ve arkadaşlarına alışamayan minik öğrencilerle ve kaymakam olmak isteyen 4. sınıf öğrencisi ile buluşan Kaymakam Büyüknalçacı, minik öğrencilere teselli oldu.

Öğrencilere başarılı bir eğitim yılı dileyen Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, “Bugün sadece çocuklarımız değil, veliler olarak, öğretmenler olarak bizler de heyecanlıyız. İlçemiz genelinde yaklaşık 27 bin öğrenci ve 2 binden fazla öğretmen yeni eğitim-öğretim yılına girmiş bulunmakta. Bazı eksiklerimizin olmasına rağmen son yıllarda hükümetlerimizin hakikaten çok büyük özen gösterdiği eğitime vermiş oldukları önemin göstergesi olan büyük yatırımlarla, büyük değişimlerle beraber yeni hale dönüştürmüş olduğu okullarımızda en iyi eğitim ve öğretimi vermeye çalışıyoruz. Bu demek değildir ki her şey mükemmel her şey dört dörtlük. Elbette eksiklikler olacaktır. Ve bugün de okullarımızın ilk haftasında yaşayacağımız aksaklıklarımız var. Çünkü maalesef bizler Türk toplumu olarak ‘Kervan yolda dizilir’ anlayışıyla hareket ettiğimiz için ilk haftalarımızda biraz bocalıyoruz. Ama bu tür eksikliklerimizi ilk haftada kapatacağız" diye konuştu.

Kaymakam Küçük, kaymakam olmak isteyen öğrenciyi davet etti

Konuşmaların ardından programdan bir gün önce kendisini makamında ziyaret ederek İlköğretim Haftası nedeniyle çiçek veren ve kaymakam olmak istediğini ifade eden 4. Sınıf öğrencisi Kiraz Naz Kahvecioğlu’nu yanına davet eden Kaymakam Küçük, öğrenciyi konuk Kaymakam Sinem Güher Büyüknalçacı ile tanıştırdı. Daha sonra sınıfları ziyaret ederek öğrencilere kitap dağıtan protokol üyeleri, birinci sınıfa başlayan ve henüz okula alışmadıkları için sürekli ağlayan öğrencileri teselli etmeye çalıştı. 4. Sınıf öğrencisi Kiraz Naz Kahvecioğlu ise sınıflarının küçük ve sayıların otuz altı kişi olduğu için eski devlet hastanesinin yerine yapılacak olan okula okullarının taşınmasını istedi.

Önce ağladı, sonra nasihatlerde bulundu

Minik öğrenci, bir diğer isteği olan kadın kaymakamla tanışma isteğini yerine getiren Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük’e teşekkür etti. Sürekli ağladığı için ilgi odağı olan 1-A Sınıfı öğrencisi Nisa Nur Taşkan da Kaymakamların kendisini teselli etmesinden sonra, “Ben ağladım ama siz ağlamayın. Okul güzel bir şey. Hepinize gelmenizi tavsiye ediyorum” diyerek okula yeni başlayan arkadaşlarına nasihatte bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.