Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de Uğur Fest coşkusu

Uğur Okulları, her yıl Mayıs ayının son haftası gerçekleştirdiği geleneksel Uğur Fest ile bu yıl yine adından söz ettirdi. İzmir Arena’da gerçekleştirilen Lise Gençlik Festivali Uğur Fest 2017, öğrencilere sürprizlerle dolu bir gün yaşattı. Festivalde sahneye çıkan şarkıcı Simge, öğrencilere müzik ziyafeti sundu.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2017 14:22
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2017 14:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Uğur Okulları, her yıl Mayıs ayının son haftası gerçekleştirdiği geleneksel Uğur Fest ile bu yıl yine adından söz ettirdi. İzmir Arena’da gerçekleştirilen Lise Gençlik Festivali Uğur Fest 2017, öğrencilere sürprizlerle dolu bir gün yaşattı. Festivalde sahneye çıkan şarkıcı Simge, öğrencilere müzik ziyafeti sundu.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve lise öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşen Uğur Fest, konserler, sanatsal ve sosyal faaliyetlerle öğrencilere unutamayacakları bir gün yaşattı. Sürpriz hediyeler ve çeşitli atölyeler ile gün boyu süren Lise Gençlik Festivali Uğur Fest 2017’nin sunuculuğunu Hopdedik Ayhan üstlendi. Sözeri’nin canlı performansı ile devam eden programda ünlü şarkıcı Simge eşsiz performansıyla sahne aldı. Program DJ Sedat Şenel ve DJ Suat Ateşdağlı’nın performansıyla sonlandı.

Müzik yarışması yapıldı

Katılımcılar gün içerisinde birçok farklı aktiviteden de yararlandı. 30 farklı liseden binlerce öğrencinin katıldığı Uğur Fest’te liseler arası müzik yarışması düzenlendi. Müzik yarışmasında birinciliği kazanan Atakent Anadolu Lisesi, 4 bin TL ödülün sahibi oldu. İkinci olan İzmir Anadolu Lisesi 3 bin TL, üçüncü olan Tuğba Özbek Anadolu Lisesi ise 2 bin TL ile ödüllendirildi. Yarışma jüri üyeliğini İzmir ve Ankara Operaları Opera Sanatçısı R. Altuğ Dilmaç, Gazeteci ve Okumuş Adamlar Fikir Atölyesi Ajans Başkanı Muzaffer Akkılıç, Belgrad Üniversitesi Müzik Akademisi Komposizyon Bölümü Müzisyeni Aziz Özen ve İzmir Caz Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Müzisyen Tufan Aksoy üstlendi.

İzmir manzarasının tadını çıkardılar

Yarışma devam ederken öğrenciler etkinlik alanında vakit geçirmeye devam ettiler, deniz kenarında İzmir’in güzel manzarasının tadını çıkardılar. Uğur Okulları maskotu U Tiger’a ve Uğur Sınava Hazırlık Merkezlerinin ters oda maket standına ilgi yoğundu. Bunun yanı sıra katılımcılar Grafiti workshopları, ebru atölyesi, takı atölyeleri gibi çeşitli sanatsal aktiviteler, adrenalin ve eğlence parkurları, sanal gerçeklik (Virtual Reality-VR) deneyim alanı, yeme içme alanları, sürpriz hediyeler ve etkinlikler ile keyifli anlar yaşadı.

50. yılda 50 kampüs

26 Kasım 1968’de Laleli’de ilk dersini vererek öğrencilerini üniversiteye hazırlayan Uğur Dershaneleri bugün, dönüştüğü Uğur Okulları ile Türkiye’nin her noktasında, konusunda uzman öğretmenleriyle Türkiye’nin en donanımlı eğitim olanaklarını sunuyor. Akademik ve bireysel gelişimi destekleyen eğitim yaklaşımını benimseyen Uğur Okulları, sorgulayan, araştıran, üreten, girişimci bireyler yetiştirmeyi amaçlıyor. Uğur Okulları bugün 104 okul ve 13 kampüsle okul öncesinden lise son sınıfa kadar eğitim hizmeti sunuyor. 2017-2018 eğitim öğretim döneminde ise İzmir, İstanbul, Bursa, Kayseri, Mersin, Nevşehir, Balıkesir, Tekirdağ, Samsun Tunceli illerinde olmak üzere 25 yeni okul yatırımı gerçekleştirilecek. Okul bazında değerlendirildiğinde 30 milyon TL’den toplamda 600 milyon TL yatırım öngörülüyor. Bu yatırım planına göre yeni dönemde 2 bin yeni istihdam oluşturulacak. Önümüzdeki yıl 50. yılını kutlayacak olan Uğur Okulları’nın hedefi, 50. yılda 50 kampüse ulaşmak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.