Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de Karne Heyecanı

İzmir’de, 2014-2015 eğitim öğretim yılının son günü karne sevinci yaşandı. İzmir’de, 680 öğrenci karnelerini alarak üç aylık tatile başladı. İzmir Valisi Erol Ayyıldız ve İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi karne gününde özel...

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2016 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2016 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’de, 2014-2015 eğitim öğretim yılının son günü karne sevinci yaşandı. İzmir’de, 680 öğrenci karnelerini alarak üç aylık tatile başladı. İzmir Valisi Erol Ayyıldız ve İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi karne gününde özel öğrencilerle karne heyecanı yaşadı.
İzmir’de 14 Eylül 2014 Pazartesi günü başlayan 2014-2015 eğitim öğretim yılı için sona gelindi. Ülke genelinde olduğu gibi İzmir’de de okul öncesi, ilk ve orta öğretim öğrencileri karne aldı. İzmir’de toplam 680 bin öğrenci karne alırken, öğrenciler 19 Eylül Pazartesi günü tekrar ders başı yapacak. Bornova Körfez Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezin’de; İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, Bornova Kaymakamı Mustafa Gündoğan, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımıyla 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı sonu karne töreni yapıldı.
İLK BULUŞMA
Törende konuşan İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, ’’Bugün İzmir’de yaklaşık 680 bin öğrenciye karne vereceğiz. Artık bir başarının, bir mükafatın sonucunda bütün öğrencilerimiz karnelerini alacaklar ve güzel bir tatile çıkacaklar. Bugün valimizin talimatı doğrultusunda, özel eğitim öğrencileri ile birlikte olalım, onlarla birlikte bu programı yapalım ve bu programı özel eğitim okulunda yapalım istediler. Sayın Valimizin ilk buluşmasıdır milli eğitim camiasıyla, öğrencilerle. Ve burada olmalarından, burayı tercih etmelerinden ve özel öğrencilere olan sevgilerini göstermelerinden dolayı sayın valimize teşekkür ediyoruz. Ben, 680 bin öğrencimizin karne aldığı bugünde özel öğrencilerimizi de hassaten tatile uğurlarken, mezuniyetlerini verirken hayatlarında, yollarında başarılar diliyorum. İnşallah diğer öğrencilerimle dinlenmiş bir şekilde görüşmek dileğiyle’’ dedi. Konuşma sonrası Melih Tuncay İlköğretim Okulu zeybek ve halk oyunları öğrencileri gösteri yaptı. Tören sonrası İzmir Valisi Erol Ayyıldız ve İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi öğrencilere karnelerini verdi. Öğrenciler karne almalarının heyecanını yaşadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.