Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İyi Anne - Baba Okulu Açılıyor

Anne Babaların Çocuk Yetiştirirken Karşılaştıkları Sorunlara Çözüm Önerileri Sunmayı Amaçlayan Muratpaşa Belediyesi Ve Uğur Okulları, ‘iyi Anne-baba Okulu’ Açıyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2016 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2016 17:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İyi Anne - Baba Okulu Açılıyor
Anne babaların çocuk yetiştirirken karşılaştıkları sorunlara çözüm önerileri sunmayı amaçlayan Muratpaşa Belediyesi ve Uğur Okulları, ‘İyi Anne-Baba Okulu’ açıyor.
Muratpaşa Belediyesi ve Uğur Okulları; anne ve babaların, bedensel ve ruhsal olarak sağlıklı, sorumluluk duygusu gelişmiş, duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilecek özgüvene sahip çocuklar yetiştirmeleri için ‘İyi Anne-Baba Okulu’ açıyor. Muratpaşa Belediyesi’nden ön kayıtların alınacağı ücretsiz okul, 4-5 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek. Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda düzenlenecek okulda dersleri tamamlayan veliler, Bahçeşehir Üniversitesi’nden sertifika almaya hak kazanacak. Her veli iki gün üst üste derslere katılarak, toplam 4 saat eğitim alacak. Ücretsiz olarak düzenlenecek ‘İyi Anne-Baba Okulu’ na katılmak isteyen veliler 444 80 07 numaralı Muratpaşa Belediyesi Turunç Masa hattından bilgi alıp, ön kayıt yaptırabilecek.
SOSYAL MEDYADAN SAĞLIKLI BESLENMEYE
İyi Anne-Baba Okulu, Muratpaşa’da yaşayan ve 4-17 yaş aralığında çocuğu olan tüm velilerin katılımına açık olacak. Anne babaların, çocuk yetiştirirken karşılaştıkları sorunlara çözüm önerileri sunmayı hedefleyen okulda, Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç.Dr. Yavuz Samur ’Sosyal Medya ve Bağımlılık Etkisi’, Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Öğretim Üyesi Doç.Dr. Raziye Bilge Uzun Özer ’Aile İçi İletişim’, ‘Ana Baba Tutumları’, ‘Başarıyı Artırmada Ailenin Rolü’, Bahçeşehir Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç.Dr. Can Ergün de ‘Dengeli Beslenme ve Sağlıklı Yaşam’ konularında dersler verecek.
BAŞKAN UYSAL’DAN ANNE-BABALARA ÇAĞRI
Uğur Okulları ile ortaklaşa gerçekleştirilecek olan ‘İyi Anne Baba Okulu’ nun, eğitim ve öğretim alanında yepyeni bir kulvar açtığına dikkat çeken Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Çocukluk ve ergenlik dönemini kapsayan 4-17 yaş çocuk ve gençlerimizin anne ve babalarını, evlatları için öğrenmeye çağırıyoruz. Uğur Okulları’na teşekkür ederken, eğitimcilerimize, katılımcı anne ve babalarımıza başarılı ve üretken bir eğitim dönemi diliyorum” dedi.
DÜNYAYA HÂKİM BİREYLER
Anne ve babaların hızlı teknolojik gelişmeye ayak uydurması gerektiğine işaret eden Uğur Okulları Genel Müdürü Yücel Yücel ise; “Huzurlu bir toplumun değeri ailede başlar. Ailenin öz değerlerine sahip, evrensel dünyaya hakim bireyler yetiştirmemiz çok önemli. Uğur Okulları’nın hem kendi deneyimi hem de uluslararası ağını kullanarak gerekirse dünyayı buraya getiririz. Aile ve toplumu çok iyi aydınlatırsak korkmayalım” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.