Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul Tercih Fuarı’nda Bezmiâlem’e büyük ilgi

Bezmialem Bakıf Üniversitesi, Üniversite Sınavına Giren Öğrencilere Tercih Döneminde Yardımcı Olmak İçin Düzenlenen İstanbul Tercih Fuarı'nda Büyük İlgi Gördü.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2016 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2016 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Tercih Fuarı’nda Bezmiâlem’e büyük ilgi
Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi, üniversite sınavına giren öğrencilere tercih döneminde yardımcı olmak için düzenlenen İstanbul Tercih Fuarı’nda büyük ilgi gördü.
22-23-24 Temmuz 2016 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapılan etkinlik, Türkiye genelindeki vakıf ve devlet üniversiteleri, meslek yüksekokulları ve yurtdışından uluslararası üne sahip üniversiteleri bir araya getirdi. Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi olarak tercih fuarında öğrencilere yardım etmek istediklerini ve üç büyük tercih fuarında bulunduklarını söyleyen Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Kurumsal İletişim Sorumlusu Hatice Kabul, “Öğrencilerin kafasında oluşan sorulara yardımcı olabilmek adına buradayız” dedi.
Son derece verimli bir fuar geçirdiklerini belirten Hatice Kabul, “Gerçekten çok kapsamlı ve faydalı bir fuar oldu. Özellikle bu dönemde öğrencilerin ihtiyacı olan bir şeye hizmet verebilmek ve kendi farkımızı ortaya koyabildiğimiz bir ortam oluşmuş oldu. Her şeyden önce sağlık denildiği zaman Bezmialem Üniversitesi başta geliyor. Çünkü bizim alanımız sağlık. O yüzden özellikle sağlık sektörünü düşünen ve bu yolda ilerlemek isteyen öğrencilerimiz için fuardaki standımızda hocalarımız ve öğrencilerimizle bilgilendirmek üzere hazır bulunduk” şeklinde konuştu.
“Bezmiâlem’in 173 yıllık bir geçmişi var”
“Üniversitemiz, Bezmiâlem Valide Sultan’ın kurduğu bir hastaneden 2010 yılında bir üniversiteye dönüştürüldü. O yüzden bizim her şeyden önce 173 yıllık bir geçmişimiz ve tecrübelerimiz var” diyen Kabul, “Aynı zamanda Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne bağlı olarak kurulduğumuz için de gerçek bir vakıf üniversitesiyiz. Öğrenci sayımıza ve kontenjanlarımıza baktığımızda da bunun gerçek nedenini görebiliyoruz. Gerek hastanemizdeki hocalarımıza, gerek teknolojik gelişmelere ayak uydurmamıza ve aynı zamanda da akademik gelişmelerimizi tamamlamış olarak bu yolda devam ediyor olmamız gerçekten başarımızı ortaya koyuyor. İşte biz de bu fuar sayesinde kendi farkımızı ve sınırsız akademisyen desteğimizi öğrencilerimize kendimize olan güvenimizle gösterebildik” ifadelerinde bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.