Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul Rumeli Üniversitesi’nde Hedef Kaliteli Eğitim

İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Aynural, önümüzdeki sezon başlayacakları eğitim öğretimde hedeflerinin kaliteli eğitim olduğunu ve tüm öğrencilerin yüzde yüz burslu olacağını söyledi.Mütevelli Heyeti Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2016 10:07
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2016 10:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Aynural, önümüzdeki sezon başlayacakları eğitim öğretimde hedeflerinin kaliteli eğitim olduğunu ve tüm öğrencilerin yüzde yüz burslu olacağını söyledi.
Mütevelli Heyeti Başkanı Hüseyin Balcı ve Başkanvekili Ekrem Çalkılıç ile birlikte İhlas Haber Ajansını (İHA) ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Salih Aynural, üniversitelerin tanıtımında medyanın rolünü çok önemsediklerini belirterek, “Yaptığınız bilimsel çalışmaların, toplantıların, kongrelerin, konferansların kamuoyuna duyurulması ve geniş kitlelere yayılması son derece önemli. Bu konuda İHA ile birlikte çalışmaktan son derece memnunuz. Üniversitemiz geliştikçe, büyüdükçe bu işbirliğimiz çok daha hale gelecektir’’ dedi.
YÜZDE YÜZ BURSLU ÖĞRENCİLERLE KALİTELİ EĞİTİM HEDEFİ
Üniversite olarak kaliteli bir eğitim politikası izlemek istediklerinin altını çizen Prof. Dr. Aynural, ‘’Türkiye’de çok sayıda devlet ve vakıf üniversitesi var ama hedef kalite olunca ona göre öğrenci seçiyorsunuz. Şu anda lisans programımıza alacağımız öğrencilerin tamamı yüzde yüz burslu olacak. Buradaki temel amacımız da kaliteli, yüksek puanlı öğrenciler okulumuza gelsin ve böylece güzel sonuçlar ortaya çıksın. Yüzde yüz burslu öğrenci almamız da kaliteli bir eğitim politikası izlemek istememizin bir parçası olarak karşımıza çıkıyor’’ ifadelerinde bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.