Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul Gelişim Üniversitesi kayıt dönemi başladı

İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni kazanan aday öğrencilerin, 13-19 Ağustos tarihleri arasında kayıtlarını gerçekleştirebileceği bildirildi.Üniversitenin rektörlük binasında yapılan kayıt işlemlerine Türkiye’nin dört bir yanından...

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2016 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2016 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni kazanan aday öğrencilerin, 13-19 Ağustos tarihleri arasında kayıtlarını gerçekleştirebileceği bildirildi.
Üniversitenin rektörlük binasında yapılan kayıt işlemlerine Türkiye’nin dört bir yanından gelen üniversite adayları akın etti. Kayıt işlemleri için gerekli belgeleri toparlayan öğrenciler ve ailelerin sevinci renkli görüntülere sahne olmaya devam ediyor.
Tercih dönemine titiz bir şekilde hazırlanan İstanbul Gelişim Üniversitesi aynı hassasiyeti kayıt döneminde de gösterdi. Kayıt yaptırmaya gelen tüm öğrencilerin ve ailelerin sorularını cevaplandırmaya çalışan İstanbul Gelişim Üniversitesi kayıt için son günü 19 Ağustos Cuma günü olarak belirledi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Abdulkadir Gayretli, kayıt sürecinde olan öğrenci ve aileleri ziyaret edeceğini ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.