Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul Aydın Üniversitesi’nden Lise Yaz Okulu

Eğitim Alanında Yaptığı Yeniliklerle Adından Söz Ettiren İstanbul Aydın Üniversitesi, Geleceğin Yüksekokul Adaylarını 11 Gün Süreyle Kampüste Ağırlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 15:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Aydın Üniversitesi’nden Lise Yaz Okulu
İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ), geleceğin yüksekokul adaylarını 11 gün süreyle kampüste ağırlayacak.
İAÜ Lise Yaz Okulu adı altında 11-22 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek programa katılanlar İstanbul Aydın Üniversitesi öğrenci yurtlarında kalma imkanına da sahip olacaklar.
ABD’NİN EN İYİLERİNDEN BİRİ THOMAS JEFFERSON HIGH SCHOOL İŞBİRLİĞİNDE
Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan İAÜ Lise Yaz Okulu’nun programları ABD’nin en iyi liselerinden biri olan Thomas Jefferson işbirliğiyle hazırlandı.
Eğitim Fakültesi koordinasyonunda yürütülecek programa ilişkin bilgi veren Prof. Dr. Hamide Ertepınar, lise yaz okulunda Thomas Jefferson Lisesi’nden doktoralı öğretmenlerin de ders vereceğini söyledi. Ertepınar, “Moleküler Biyoloji-Genetik; Biyoteknoloji, Nanomateryaller ve Solid Works gibi sayısal derslerin yanında Adli Psikoloji, Çağdaş Hukuk, Dijital Diplomasi ve Yaratıcı Düşünme gibi sözel alanlarda da ders seçenekleri sunulacaktır” dedi.
İAÜ öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ayşin Kaplan Sayı da, lise yaz okulunda 15 farklı atölye sunulacağını belirterek, derslerde deneyler, Skype bağlantıları, demonstrasyonlar gibi öğrencilerin ilgisini çeken ve uygulamaya dönük birçok yöntem ve tekniğe başvurulacağını bildirdi.
14 FARKLI KONUŞMACI VE SAYISIZ AKTİVİTEYE YER VERİLECEK
Doğrudan üniversite öğretim üyeleri tarafından sunulan bu dersler teorik ve uygulamalı olarak iki hafta boyunca devam edecek atölyelerin yanında öğrencilere 14 farklı konuşmacıdan seminer imkanı da sunulacak. Aynı zamanda tiyatro ve oyunculuk, yoga, sportif rekreasyon, zeka oyunları, gündüz ve gece astronomi gözlemleri, film geceleri, uluslararası öğrencilerle diyalog, yüzme ve kültür sanat gezilerinin de yer aldığı çok farklı aktivitelerde bulunma imkanı sağlanacak.
SON BAŞVURU 30 HAZİRAN
Lise yaz okulu için son başvuru tarihi 30 Haziran. Bireysel başvuruların da kabul edileceği okulla ilgili ayrıntılı bilgiye internette liseyazokulu.aydin.edu.tr adresinden erişilebilecek. İsteyen adaylar öncesinde kampüs turu yapabilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.