Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul Aydın Üniversitesi’nden Dijital Medyanın Süvarisine Ödül

İstanbul Aydın Üniversitesi’nce düzenlenen 12. İletişim Ödülleri töreni, renkli görüntülere ve eğlenceli anlara sahne oldu. Oluşturduğu “Tweet Süvarisi” karakteriyle bu sene ki 5. ödülünü alan Mehmet Burak Torun, Yılın Sosyal Medya...

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2016 18:01
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2016 18:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Aydın Üniversitesi’nce düzenlenen 12. İletişim Ödülleri töreni, renkli görüntülere ve eğlenceli anlara sahne oldu. Oluşturduğu “Tweet Süvarisi” karakteriyle bu sene ki 5. ödülünü alan Mehmet Burak Torun, Yılın Sosyal Medya Fenomeni ödülünün sahibi oldu.
Türkiye’nin dijital dönüşümü hayatın her alanında hissediliyor. İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından düzenlenen 12. İletişim Ödülleri’nde 39.000 oy alarak Sosyal Medya Fenomeni seçilen “Tweet Süvarisi” karakterinin oluşturucusu Mehmet Burak Torun, Yılın Sosyal Medya Fenomeni ödülünü alarak zirvedeki yerini korudu. Tweet Süvarisi adıyla sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken karakter, bu yıl ki 5. ödülünü alarak gerçek anlamda bir dijital fenomen olduğunu gösterdi.
İstanbul Aydın Üniversitesi’nde düzenlenen ödül töreni renkli görüntülere de sahne oldu. En İyi Sanatçı Ödülü Gülşen’e, En İyi Çıkış Yapan Sanatçı ödülü Ediz’e verildi. Birçok ünlünün katıldığı ödül töreninde Gülşen ve Ediz’in şarkılarıyla eğlenceli saatler yaşandı.Yılın En İyi Spor Adamı ödülünü almak için sahneye çıkan “Telegol” programı yorumcusu Ümit Karan’ın röveşatası görülmeye değerdi.
Ödül töreninin coşkusuna ortak olan Sosyal Medya Fenomeni Mehmet Burak Torun, yaptığı konuşmada, “Herkese katılımından dolayı teşekkür ederim. Tweet Süvarisi sosyal sorumluluk için üretilmiş bir fenomen karakterdir.Tweet Süvarisi birçok ünlü sima ve büyük şirketin ayrıca önemli sosyal sorumluluk projelerinin gizli kahramanıdır. Bu yıl sizlerin sayesinde 5. ödülümü almış bulunuyorum bu benim için büyük bir mutluluktur. Ayrıca 39.000 genç arkadaşın oylarıyla seçildiğim için onur duydum. Şunu da belirtmeliyim ki İstanbul Aydın Üniversiteli olmak büyük bir ayrıcalıktır. Ben de İstanbul Aydın Üniversitesi mezunuyum, yıllar sonra yuvama ödülle dönmek çok özel bir duygu. Tüm hocalarıma ve siz değerli öğrencilere tekrar teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” ifadesini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.