Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İskender Şimşek’in adı okulunda yaşayacak

Elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Bursa Sınav Koleji Bademli Kampüsü 10. sınıf öğrencisi İskender Şimşek’in adı, okulundaki spor salonuna verildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2019 18:55
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2019 18:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İskender Şimşek’in adı  okulunda yaşayacak

İskender Şimşek Spor Salonu’nun açılışı, Şimşek’in annesi, yakınları ve arkadaşlarının katılımıyla yapıldı. Açılışta konuşan Okul Müdürü Metin Yıldırım, İskender’in saygılı, sevgi dolu, dost canlısı kişiliğiyle arkadaşları ve öğretmenleri tarafından çok sevildiğini, öğrencilerini böyle bir kazada kaybetmenin üzüntüsünü derinden yaşadıklarını söyledi.

Bursa Sınav Kolejleri Genel Müdürü Nihat Bingölbalı da, İskender’in adını yaşatmak ve örnek kişiliğini öğrencilerine tanıtmak için böyle bir karar aldıklarını, bu kararın ailesinin yüreğine bir nebze de olsa teselli olmasını umduklarını vurguladı.

İskender’in Sınav Koleji Bademli Kampüsünde eğitim almayı çok istediğini, temel liselerin kapatılmasının ardından kendilerine bu imkânı veren okul yönetimine teşekkürlerini sunan anne Burcu Şimşek ise, teselliyi oğlunun arkadaşlarında bulduğunu, okul yönetiminin bu acılı süreçte kendisini hiç yalnız bırakmadığını ifade etti.

    
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.