Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"İnsan İlişkileri Ve Yönetim" Konferansı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMU) Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölüm Başkanlığı tarafından "İnsan İlişkileri ve Yönetim" konulu konferans düzenlendi.OMÜ Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü’nden öğretim görevlisi Ayfer Keskin’in...

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2016 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2016 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"İnsan İlişkileri Ve Yönetim" Konferansı
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMU) Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölüm Başkanlığı tarafından "İnsan İlişkileri ve Yönetim" konulu konferans düzenlendi.
OMÜ Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü’nden öğretim görevlisi Ayfer Keskin’in ve OMÜ Koleji Müdür Yardımcısı Asım Karamahmut’un ‘İnsan İlişkileri ve Yönetim’ konulu konferansı Eğitim Fakültesi B Blok Konferans Salonu’nda gerçekleşti.
Konferansı düzenleyen ve aynı zamanda öğretim görevlisi olan Ayfer Keskin insan ilişkilerinin kurumlar arasında çok önemli olduğunu ifade ederek, “Olumlu insan ilişkilerinde kurumların verimliliği artıyor. Verimlilik işgörenlerin fiziksel kapasitesinden çok sosyal kapasiteye bağlıdır. İşini, iş arkadaşlarını seven, onlarla güvene dayalı ilişkiler kuran insanlar, işlerine mutlu giderler. Sabah alarm zili ilk çaldığında kalkan, kurumda kurduğu ilişki görüntüsü olumlu olan insanlar, performanslarıyla konuşurlar. İletişim bir örgütün can damarıdır. Karşılaştığımız insanlar, bizi biz yapanlardır” dedi.
Konferansın 2. konuşmacısı Asım Karamahmut ise 1992 yılından bu yana öğretmenlik ve idarecilik yaptığını, o tarihten bu zamana kadar öğretmenliğin tanımında da yöneticiliğin tanımında da ‘lider öğretmen, yönetici lider’ kavramlarının giderek anlam kazandığını vurguladı. Karamahmut, sözlerini sahada karşılaşılan sorunlar ve pratik çözüm yollarını anlatan sunumu ile sonlandırdı.
Konferansa öğrenciler geniş katılım sağladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.