Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegöl’e bir okul daha kazandırılıyor

Hayırsever Selçuk Teşik Tarafından Yaptırılacak İlköğretim Okulunun Protokolu Bursa Valiliği'nde Düzenlenen Törenle İmzalandi.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2016 17:36
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2016 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnegöl’e bir okul daha kazandırılıyor
Bursa’nın İnegöl ilçesine yeni bir okul daha yapılıyor.
Hayırsever Selçuk Teşik tarafından yaptırılacak ilköğretim okulunun protokolu Bursa Valiliği’nde düzenlenen törenle imzalandı. 12 derslik ilköğretim için protokol imzalandı. Vali İzzettin Küçük’ün hazır bulunduğu protokol törenine Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya, İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ve hayırsever Selçuk Teşik de katıldı. Selçuk Teşik, “Ülkemizin geleceğine ve güzel yarınlara kavuşması adına eğitime bir nebze katkı olabiliyorsak ne mutlu bizlere” dedi.
Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Hayırsever iş adamımız daha önce şehrimizde eşi adına bir rehabilitasyon merkezi yaptırmıştı. Şimdi de 1800 metrekarelik alana sahip 12 derslikten oluşan ve geniş donanımlara sahip bir ilköğretim okulu yaptıracak” diye konuştu.
Milletvekili Hüseyin Şahin ve Vali İzzettin Küçük de, hayırsever işadamına eğitime desteğinden ötürü teşekkür etti.
Kemalpaşa Mahallesi’nde 12 derslikli olarak yapımına başlanacak olan projenin önümüzdeki eğitim döneminde faaliyete geçirilmesi planlanıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.