Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İMSİAD’dan Rektör Kılavuz’a Hayırlı Olsun…

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Mustafa Andıç ile beraberindeki üyeler, Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2019 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2019 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İMSİAD’dan Rektör Kılavuz’a Hayırlı Olsun…

İMSİAD, Başkanı Andıç ile beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, geçtiğimiz günlerde BUÜ Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Kılavuz’a hayırlı olsun dileklerini ileten İMSİAD Başkanı Andıç, geçtiğimiz yıllardan beri İMSİAD ile BUÜ arasında süre gelen işbirliği çalışmaları çerçevesinde üyelerinin İnşaat Mühendisliği, Mimarlık, Emlak ve Emlak Yönetimi bölümlerinde öğrencilere deneyimlerini aktardığı seminerler ve staj olanakları verdiğini, İnşaat Mühendisliği öğrencileriyle şantiye ziyaretleri yaptıklarını belirtti. Andıç, bu işbirliklerinin bu dönem de artarak devam edeceğini, bu projelere arge konusunda sanayici üyeleri ile üniversite hocalarını buluşturmak gibi yeni projeleri eklemek istediklerini söyledi.

İMSİAD’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Kılavuz ise İMSİAD’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini ve örnek işbirliğinin bu dönem de devam edeceğini söyledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.