Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İlk karneler Taşçı’dan

Atakum Belediyesi Şehit Polis Demet Sezen Kreşi ve Gündüz Bakımevinde gerçekleştirilen sömestr karne törenine katılan Başkan Taşçı, miniklerin ilk karnelerini verdi.Atakum Belediyesi Şehit Polis Demet Sezen Kreşi ve Gündüz Bakımevinin minikleri,...

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2018 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2018 17:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İlk karneler Taşçı’dan

Atakum Belediyesi Şehit Polis Demet Sezen Kreşi ve Gündüz Bakımevinde gerçekleştirilen sömestr karne törenine katılan Başkan Taşçı, miniklerin ilk karnelerini verdi.

Atakum Belediyesi Şehit Polis Demet Sezen Kreşi ve Gündüz Bakımevinin minikleri, hayatlarının ilk karnelerini, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’dan aldı. Kreşte düzenlenen sömestr karne törenine Atakum Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ve Atakum Milli Eğitim Müdürü Turan Coşkun ile birlikte katılan Başkan Taşçı, tören öncesinde minik öğrencilerle yakından ilgilenerek sohbet etti. İlk karnelerini Başkan Taşçı’dan alan öğrenciler, heyecanlı anlar yaşadı.

Milletine bağlı çocuklar

Atakum Belediyesi Şehit Polis Demet Sezen Kreşi ve Gündüz Bakımevinin sömestr karne töreninde konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Çocuklar bizim geleceğimiz. Onların iyi şartlarda eğitimlerini almaları, yetişmeleri herkesin ortak sorumluluğudur. Vatanını seven, bayrağına sevdalı, milletine bağlı çocuklar yetiştirmek, hepimizin görevidir. Adını 15 Temmuz’daki hain girişimde şehit olan Özel Harekat Polisimiz Demet Sezen’den alan kreşimizde, böylesi güzel bir heyecana ortak olmak bizleri mutlu etti. İnanıyorum ki bugün ilk karnelerini verdiğimiz minik yavrularımız, büyüdüklerinde ülkelerine faydalı bireyler olacak, bugün bizlerin oturduğu makamlarda görev yapacaktır” dedi.

“Geleceği planlıyoruz”

Atakum Belediyesi olarak çalışmalar ve projelerde öncelikli esasın geleceğe yatırım olarak belirlendiğini kaydeden Başkan Taşçı, “Biz sadece 3-5 yılı hesaplayarak hareket etmiyoruz. Geleceği planlıyoruz. Bu hizmet anlayışındaki amacımız, bugün burada gözlerimin içerisine heyecanla bakan yavrularımızın, daha da güzel bir Atakum İlçesinde yaşamalarını sağlamaktır. Bu anlamda geçtiğimiz sene kapılarını minik yavrularımıza açan kreşimiz, önem verdiğimiz projelerimizdendir. Eğitim hayatlarına ilk adımı Atakum Belediyesi Şehit Polis Demet Sezen Kreşi ve Gündüz Bakımevinin miniklerinin karnelerini veriyor olmaktan dolayı da ayrıca mutluyum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.