Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Tercih Danışmanlığı hizmeti

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından merkez ve ilçelerde 8’inci ve 12’nci sınıf öğrencilere yönelik yapılan TEOG ve YGS öğrencileri için “Tercih Danışmanlığı Komisyonları” oluşturuldu.Kırklareli il merkezi ve...

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2016 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2016 10:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından merkez ve ilçelerde 8’inci ve 12’nci sınıf öğrencilere yönelik yapılan TEOG ve YGS öğrencileri için “Tercih Danışmanlığı Komisyonları” oluşturuldu.
Kırklareli il merkezi ve ilçelerinde bulunan 8. sınıf ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik Ortak Sınavlar (TEOG) ve Yükseköğretime Geçiş Sınavları sonrası tercih dönemi süresince hizmet vermek üzere il genelinde belirlenen okullarda “Tercih Danışmanlığı Komisyonları” oluşturuldu.
Öğrenciler tercih dönemi süresince, hafta içi mesai saatleri içerisinde söz konusu tercih danışmanlığı bürolarından ücretsiz olarak yararlanabilecek. Ortak Sınavlar tercih dönemi 15-25 Temmuz, Yükseköğretime Geçiş Sınavları tercih dönemi 26 Temmuz-02 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek.
Ortak Sınavlar Tercih Danışmanlığı Komisyonlarında il merkezi ve ilçelerinde 2 okul merkez olmak üzere toplam 12 okulda toplam 32 öğretmen görev yapacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.