Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İhlas Yurtları, 22. Dönem Mezunlarını Uğurladı

Ankara’da, Maltepe ve Gölbaşı İhlas Öğrenci Yurdu’nda kalan yükseköğrenim öğrencileri, düzenledikleri mezuniyet töreni ile arkadaşlarına veda etti.İhlas Öğrenci Yurtlarının 22. mezuniyet töreninde Maltepe İhlas Öğrenci Yurdu’nda...

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2016 18:30
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2016 18:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara’da, Maltepe ve Gölbaşı İhlas Öğrenci Yurdu’nda kalan yükseköğrenim öğrencileri, düzenledikleri mezuniyet töreni ile arkadaşlarına veda etti.
İhlas Öğrenci Yurtlarının 22. mezuniyet töreninde Maltepe İhlas Öğrenci Yurdu’nda ve Gölbaşı İhlas Öğrenci Yurdu’nda kalan yüksek öğrenim öğrencisi 9 öğrenci arkadaşlarına veda etti. Mezuniyet programına Yurt Müdürü Mümin Çetin Erdoğar, Ankara Yurtlar Koordinatörü Timur Kaya, Avukat Hayati İnanç, yurt öğrencileri, eski mezunlar ve öğrencilerin yakınları katıldı. Mezuniyet töreni, yoğun programından dolayı törene katılamayan İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören’in kutlama mesajının okunması ile başladı. Ardından, Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı mini konser verdi. Törende ayrıca, ilahi ve şiir dinletisi yapıldı.
“SİZLER NE KADAR ÖNEMLİ BİR MİSYONUN PARÇASI OLDUĞUNUZU AHİRETTE DAHA İYİ KAVRAYACAKSINIZ”
Bu yıl 9 öğrencinin mezun olarak hayata atıldığını belirten Yurt Müdürü Mümin Çetin Erdoğar, “Bu gençlerimizi vatan millet için cansiperane çalışan, yurtlarımızda tanıyıp kabul ettikleri ehli sünneti diğer insanlara ulaştıran, ileriki yıllara ümitle bakmamızı sağlayan yegane gurur kaynağımızdır. Sizler ne kadar önemli bir misyonun parçası olduğunuzu ahirette daha iyi kavrayacaksınız. Bu nedenle kim olduğumuzu, kalplerimizde kimlerin sevgisinin bulunduğunu hatırımızdan çıkarmamalıyız. Kitaplarımızı devamlı okuyarak, gazetemizi evimize her gün taşıyarak, yurdumuza ait derneğimizin üyelik şartlarını yerlerini yerine getirerek tarafımızı belli etmeliyiz. Yoksa kendi başına kalan kimsenin azgın dalgalı bir denizde kurtulma ihtimali yoktur” diye konuştu.
Törende, mezun olan öğrenciler İhlas Yurdu hakkındaki duygu ve düşüncelerini paylaşarak konuşmalar yaptı. Avukat Hayati İnanç, Mehmet Ali Demirbaş ve mezun olan öğrencilerden birinin velisi olan Bekir Yenipazarlı da konuşma yaparak öğrenciler ile anılarını paylaştı. Tören, mezun olan öğrenciler ve yöneticilerin toplu fotoğraf çektirmesinin ardından sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.