Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İhlas Koleji’nin Yeni Genel Müdürü Bedri Yeltekin

Türk eğitim sektöründe 20’inci yılına giren İhlas Koleji’nde görev değişimi gerçekleşti. 10 yıldır genel müdür olarak görev yapan Hami Koç, görevini Bedri Yeltekin’e devretti.İhlas Kolejinin Bahçelievler Kampüsü’nde düzenlenen...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2016 09:10
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2016 09:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk eğitim sektöründe 20’inci yılına giren İhlas Koleji’nde görev değişimi gerçekleşti. 10 yıldır genel müdür olarak görev yapan Hami Koç, görevini Bedri Yeltekin’e devretti.
İhlas Kolejinin Bahçelievler Kampüsü’nde düzenlenen devir töreninde Hami Koç, görevde bulunduğu 10 yıl boyunca İhlas Koleji’ni daha iyi noktalara getirmek için çalıştıklarını söyledi. Bu süreç içinde birbirinden değerli akademik, sportif ve sosyal başarılar elde ettiklerini ifade eden Koç, “Görevde bulunduğum süre içinde çok kıymetli insanlarla çalışma imkânı buldum. Hepsinin bilgi ve tecrübelerinden faydalanma şansına sahip oldum. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi. Koç, görevi devrettiği Bedri Yeltekin’in çok değerli bir eğitimci olduğunu ifade ederek Yeltekin’e yeni görevinde başarılar diledi.
‘’İLK HEDEFİMİZ ANADOLU YAKASI’NDA BİR OKUL AÇMAK’’
İhlas Koleji’nin yeni Genel Müdürü Bedri Yeltekin de, İhlas Koleji gibi önemli bir eğitim kurumunda görev aldığı için mutlu olduğunu söyledi. Görevi teslim aldığı Hami Koç’un İhlas Koleji için önemli çalışmalar yaptığını ifade eden Yeltekin, “Hami Koç’a bir kez daha İhlas Eğitim Kurumları’na verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. İhlas Eğim Kurumları’nın kurucusu merhum Enver Ören Bey’in vasiyeti olan ‘81 ilde okul’ sözlerini gerçekleştirmek için çalışacağız. Bu amaçla ilk hedefimiz, İhlas Eğitim Kurumları olarak İstanbul’un Anadolu yakasında bir okul açmaktır” ifadelerini kullandı.
İhlas Koleji’nin mevcut başarılarına yenilerini eklemek için bütün birimlerle yoğun bir çalışma dönemine gireceğini söyleyen Yeltekin, “Bir eğitim kurumunun başarısının devam ederek artması, o kurumdaki eğitimci kadrosunun sürekli olarak gelişimi ile doğru orantılıdır. Biz de İhlas Koleji’nde görev yapan bütün öğretmenlerimizin eğitimci kimliklerini geliştirmek ve onları yeni başarılarımızın mimarı yapmak için öğretmen eğitim programlarımızı artıracağız” diye konuştu.
Öğretmen gelişimi kadar öğrencilerin de en iyi akademik başarıyı yakalamaları için çalışacaklarını vurgulayan Yeltekin, bu amaçla İhlas Eğitim Kurumları’nda öğrenci odaklı projeler üretmeye devam edeceklerini söyledi.
BEDRİ YELTEKİN KİMDİR?
Bedri Yeltekin 1951 yılında Diyarbakır’da doğdu. Uludağ Üniversitesi Balıkesir Necatibey Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Bölümü’nü bitiren Yeltekin, 1982 yılında öğretmen olarak göreve başladı.
Okullarda öğretmenlik, müdür yardımcılığı, müdürlük ve ilçe milli eğitim şube müdürlüğü görevlerinde bulunan Yeltekin, 2010 yılında Çanakkale Bozcaada İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı. Burada üç yıl görev yapan Yeltekin, 2013-2014 yıllarında İzmir Karaburun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2014-2016 yılları arasında da İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.
Eğitim alanında birçok çalışmaya imza atan Yeltekin’in çeşitli gazete ve dergilerde yer alan makale ve yazılarının yanı sıra proje koordinatörlüğünü üstlendiği okul öncesi eğitimi konu alan “Bozcaada’nın Gelecek Nesilleri Güvenle Yetişecek” isimli Avrupa Birliği projesi, Türkiye birincisi olmuştur.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.