Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İhlas Kolejinden çocukları sevindirecek şenlik

İhlas Koleji, baharın gelişini düzenleyeceği şenliklerle kutlayacak. Kolejin Beylikdüzü, Bahçelievler ve Ispartakule kampüslerinde düzenleyeceği bahar şenliklerinde çocuklar keyifli vakit geçirecekler.İhlas Kolejinin düzenleyeceği şenlikle...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2018 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2018 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İhlas Kolejinden çocukları sevindirecek şenlik

İhlas Koleji, baharın gelişini düzenleyeceği şenliklerle kutlayacak. Kolejin Beylikdüzü, Bahçelievler ve Ispartakule kampüslerinde düzenleyeceği bahar şenliklerinde çocuklar keyifli vakit geçirecekler.

İhlas Kolejinin düzenleyeceği şenlikle Beylikdüzü Marmara Evleri Kampüsü’nde 28 Nisan Cumartesi, Bahçelievler Kampüsü’nde 5 Mayıs Cumartesi ve Ispartakule Bizimevler Kampüsü’nde 12 Mayıs Cumartesi günleri gerçekleşecek olan bahar şenliklerinde özellikle çocukların ilgisini çekecek birbirinden güzel organizasyonlar yapılacak. Geleneksel çocuk oyunları, atölye çalışmaları, bilimsel deneyler, sportif faaliyet ve daha birçok etkinliğe sahne olacak bahar şenlikleri, ailelere de çocuklarıyla birlikte keyifli bir gün geçirme fırsatı sunacak.

“Tüm çocuklarımızı şenliklerimize bekliyoruz”

Kampüslerde düzenlenecek şenliklere katılacak çocuklara ve ailelerine keyifli ve eğlenceli bir gün vadettiklerini söyleyen İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, “Baharın güzelliklerini yaşadığımız bugünlerde çocuklarımızın ve ailelerin keyifli bir gün geçirmelerini sağlayacak çok güzel etkinlikler hazırladık. İnanıyorum ki şenliklerimize katılan tüm çocuklarımız evlerine mutlu dönecekler. Bu vesileyle tüm çocukları ve aileleri üç kampüsümüzde düzenlenecek olan şenliklerimize davet ediyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.