Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İhlas Koleji Öğrencileri Bilim Sergisi Açtı

Teknoloji, bilim ve eğitimin bir arada yer aldığı “Altın Çocuk Bilim Kulübü Sergisi” İhlas Eğitim Kurumları’nda açıldı.Özel Marmara Evleri İhlas İlkokulu ve Ortaokulu lobisinde açılan sergiye, İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü...

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 12:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İhlas Koleji Öğrencileri Bilim Sergisi Açtı
Teknoloji, bilim ve eğitimin bir arada yer aldığı “Altın Çocuk Bilim Kulübü Sergisi” İhlas Eğitim Kurumları’nda açıldı.
Özel Marmara Evleri İhlas İlkokulu ve Ortaokulu lobisinde açılan sergiye, İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Kazaz, Okul Müdürleri, idareciler, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Serginin açılış konuşmasını yapan İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Kazaz, teknolojinin ve bilimin önemine vurgu yaptı. İhlas Koleji’nde her öğrencinin bilgisayarı etkin şekilde kullanması için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Kazaz, öğrencilerin bilgisayarın esiri olmaktan çıkıp bilgisayarı yöneten, ona hükmeden bireyler haline geldiğini söyledi.
Kazaz’dan sonra konuşmasını yapan İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, çok güzel bir ortam oluştuğunu belirterek gözleri parıldayan öğrenciler gördüğünü söyledi. Bilimle bu kadar iç içe olan öğrencilerin büyüdüklerinde daha başarılı olacaklarına inandığını ifade eden Yeltekin, serginin açılmasında emeği geçen öğretmenlere, öğrencilere ve velilere teşekkür etti.
Protokol konuşmalarının ardından Yeltekin öğrenciler ile birlikte serginin açılış kurdelesini keserek stantları gezdi. Sergide Altın Çocuk Bilim Kulübünün etkinlikleri olan DC Maker, 3D Animasyon Modelleme, Hafıza Teknikleri, Ahşam Atölyesi, Zeka ve Akıl Oyunları ve Funny Science gruplarının stantlarını büyük ilgi gördü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.