Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İhlas Koleji Mezunlarına Muhteşem Tören

İhlas Eğitim Kurumları, Bahçelievler Kampüsü’nde bulunan Özel İhlas Anadolu Lisesi, Özel İhlas Fen Lisesi ve Özel İhlas Anadolu Meslek Lisesi’nin, 2015-2016 yılının ilk mezunları için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Florya Sosyal Tesislerinde...

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 16:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İhlas Eğitim Kurumları, Bahçelievler Kampüsü’nde bulunan Özel İhlas Anadolu Lisesi, Özel İhlas Fen Lisesi ve Özel İhlas Anadolu Meslek Lisesi’nin, 2015-2016 yılının ilk mezunları için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Florya Sosyal Tesislerinde mezuniyet töreni düzenledi.
2015-2016 yılının ilk mezunları için düzenlenen törene İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, okul müdürü Salih Uyan, okul idarecileri ve öğretmenleri ile mezun öğrenciler ve aileleri katıldılar.
“SİZ MEZUN OLUYORSUNUZ BİZ MAHZUN OLUYORUZ”
Törenin açılış konuşmasını yapan okul müdürü Salih Uyan, mezuniyet törenlerinin ister istemez herkese bir hüzün getirdiğini ve karmaşık duygulara neden olduğunu ifade etti. “Öğrencilerimiz buradan çok güzel hatıralar ile ayrılacaklar. Ancak bizim için önemli olan yıllar sonra dahi olsa İhlas Koleji’nin iyi insan yetiştirmek için var olduğunu hatırlamalarıdır” diyen Uyan, tüm öğrencilerden iyi insan olmak için çalışmalarını istedi. Kendisinden istenen yıllık yazısına “Siz mezun oluyorsunuz, biz mahzun oluyoruz” şeklinde yazdığını belirten Uyan, tüm öğretmenlerde öğrencilerinden ayrıldıkları için bir mahzunluk olduğunu söyledi. Uyan sözlerinin sonunda mezun öğrencilerinden ileriki yaşantılarında çok iyi mevkilere gelerek hem ailelerinin hem de öğretmenlerinin çabalarını taçlandırmalarını istedi.
“BİZİM İÇİN EN BÜYÜK MÜKÂFAT SİZLERİ EN GÜZEL YERLERDE GÖRMEKTİR”
Öğrencilerin gözlerindeki heyecanı gördüğünü söyleyen İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, yaptığı konuşmasında amaçlarının iyi ahlaklı ve güzel insanlar yetiştirmek olduğunu söyledi. “Bize vereceğiniz en büyük mükâfat nedir biliyor musunuz? Sizi en iyi yerlerde görmek, başarılarınıza tanıklık etmektir. Bir öğretmene verilebilecek en güzel hediye budur” diyen Yeltekin, tüm öğrencilerin üniversite hayatlarının başarılı geçmesini dileyerek sözlerini sonlandırdı.
MEZUNİYET ADINA KEPLER HAVADA
Okul birincilerinin de açıklandığı gecede Özel İhlas Anadolu Lisesi’nden Hilal Yazıcı, Özel İhlas Fen Lisesi’nden Yusuf Berk Güçlü, Özel İhlas Anadolu Meslek Lisesi’nden de Enes Kızıltaş okul birincileri olarak okul kütüğüne isimlerini çakarak İhlas Koleji tarihine geçtiler.
Ömer Kul’un veli konuşmasını yaptığı törende, mezun öğrencilerden Muhammed Nadir Erdem de söylediği şarkılarla geceye eşlik etti. Video sunumlarıyla geçmiş dönem anılarının canlandırıldığı program, mezun öğrencilerinin temsili diplomalarını alması ve bir mezuniyet geleneği olan keplerin havaya fırlatılmasıyla sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.