Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İhlas Koleji, Çocukları 23 Nisan’da Miniatürk’te Ağırladı

İhlas Koleji ve Miniatürk tarafından organize edilen 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde çocuklar doyasıya eğlendiler.İhlas Koleji, Miniatürk park alanında düzenlenen şenlikte her yaştan çocuğun keyifli vakit geçirebilmesi için birbirinden farklı...

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İhlas Koleji ve Miniatürk tarafından organize edilen 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde çocuklar doyasıya eğlendiler.
İhlas Koleji, Miniatürk park alanında düzenlenen şenlikte her yaştan çocuğun keyifli vakit geçirebilmesi için birbirinden farklı etkinlik alanları oluşturdu.
Tüm gün süren organizasyonda çocuklar sanatsal ve sportif etkinliklere katılma şansını buldular. Cambaz ve palyaço gösterileri büyük beğeni ile izlendi.
İhlas Koleji Okçuluk Takımı antrenörlerinden okçuluk hakkında bilgiler alan çocuklar yay gererek atışlar yaptılar ve okçuluk sporunu yakından tanıdılar.
Sanatsal etkinlik bölümünde, çocuklar için hazırlanan masalarda öğretmenler eşliğinde köpük tabaklardan balık yapma, seramik hamur çalışmaları, renkli baskı maskeleri gibi çeşitli grup etkinlikleri düzenlendi.
Şenlikte 23 Nisan temalı resim yarışması düzenlenerek ilk üçe giren resimlerin sahiplerine ödüller verildi.
İhlas Koleji’nin Robot Kulübü DC Maker şenlikte en çok ilgi çeken etkinliklerden biri oldu. “Hayal et, tasarla ve üret” sloganıyla yola çıkan DC Maker, yapmış olduğu robotlarla gösteriler gerçekleştirdi. 3D Printer’ın da bulunduğu stantta çocuklar ilginç bilimsel çalışmaları da yakından gördüler.
Yapmış olduğu projelerle dikkat çeken İhlas Koleji’nin sosyal sorumluluk kulübü Umut Ağacı’nın üyeleri şenlik boyunca Miniatürk’ü gezmeye gelen turistlere gönüllü rehberlik yaptı. Miniatürk’te bulunan yapıları turistlere İngilizce anlatan gençler ayrıca çocuklarla yüz boyama ve origami çalışmaları da yaptılar.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.