Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İhlas Eğitim Kurumları’ndan karatede uluslararası başarı

İhlas Eğitim Kurumları 7 Yaş Grubunda birinci oldu.Bu yıl üçüncü kez gerçekleştirilen, Marmara Cup Uluslararası Karate Turnuvası’nda İhlas Eğitim Kurumları Karate Spor Kulübü’nden Emin Can İstanbullu ve Eyüp Gülçığ şampiyon oldu.İstanbul...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2016 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2016 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İhlas Eğitim Kurumları’ndan karatede uluslararası başarı
İhlas Eğitim Kurumları 7 Yaş Grubunda birinci oldu.
Bu yıl üçüncü kez gerçekleştirilen, Marmara Cup Uluslararası Karate Turnuvası’nda İhlas Eğitim Kurumları Karate Spor Kulübü’nden Emin Can İstanbullu ve Eyüp Gülçığ şampiyon oldu.
İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü faaliyet programında yer alan ve Türkiye Karate Federasyonu’nun destekleriyle Halkalı Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvaya 30 ülkeden 1440 sporcu katılırken İhlas Eğitim Kurumları Karate Spor Kulübü 2 birincilik, 3 ikincilik ve 3 üçüncülük ile ferdi dallarda 8 madalya elde etti.
Turnuvaya 7 ve 10 yaş erkek takımı ile katılan İhlas Eğitim Kurumları 7 yaş grubunda şampiyon olurken 10 yaş grubunda da 3. olarak 2 madalya daha kazandı. Bu sonuçlarla İhlas Eğitim Kurumları Karate Spor Kulübü genel klasmanda topladığı 10 madalya ile 115 kulüp arasından 15. olarak önemli bir başarıya imza attı.
İhlas Eğitim Kurumları Karate Spor Kulübü’nün antrenörü Kürşat Usda çok başarılı bir turnuva geçirdiklerini ifade ederek, “Bizim için değerli bir organizasyonda yer aldık. Turnuvada tüm sporcularım çok iyi mücadele ettiler. Onları yürekten kutluyorum. Takımımızdan milli takıma yükselecek sporcular olacağına inanıyorum. Bu amaçla çalışmalarımız devam ediyor. Onları milli takıma taşımak için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Yeltekin: “Bir eğitim kurumu olarak sporumuza en iyi şekilde katkı veriyoruz.”
Öğrencilerini ve antrenörleri Kürşat Usda’yı tebrik eden İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin yaptığı açıklamada uluslararası bir turnuvada 115 kulüp arasından 15. sırada yer almanın önemli bir başarı olduğunun altını çizdi. Spora değer veren ve sporcu yetiştiren bir eğitim kurumu olduklarını vurgulayan Yeltekin, “Bir eğitim kurumu olarak sporumuza en iyi şekilde katkı veriyoruz. Milli takımlarda yer alan sporcularımız var. Okullarımızda öğrencilerimizi spora teşvik etmek amacıyla kulüpler kurduk. Karatede olduğu gibi güreş, okçuluk, kürek ve daha birçok spor dalında İhlas Eğitim Kurumları olarak mücadele ediyoruz ve başarılar elde ediyoruz” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.