Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İhlas Eğitim Kurumlarında 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı düzenlendi

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 78’inci yılında İhlas Eğitim Kurumlarında düzenlenen törenle anıldı.Bahçelievler ve Beylikdüzü kampüslerinde düzenlenen törenlerde Kurtuluş Savaşı mücadelesi...

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2016 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2016 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 78’inci yılında İhlas Eğitim Kurumlarında düzenlenen törenle anıldı.
Bahçelievler ve Beylikdüzü kampüslerinde düzenlenen törenlerde Kurtuluş Savaşı mücadelesi anlatıldı. Şiirlerin okunduğu törenlerde yabancı devlet adamlarının Atatürk’e hitaben söylemiş olduğu sözler dinleyicilere aktarıldı.
"Cumhuriyetimize sahip çıkarak, yücelteceğiz"
İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, bir eğitim kurumu olarak üstlerine düşen en büyük vazifenin vatanına ve milletine sahip çıkan gençler yetiştirmek olduğunu belirtti. "Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları 19 Mayıs 1919’da başlattıkları şanlı Kurtuluş Savaşı mücadelesinin neticesinde kurdukları Türkiye Cumhuriyeti’ni bizlere emanet etmişlerdir. Bizler de Gazi Mustafa Kemal’in ’En büyük eserim’ dediği Cumhuriyetimize sahip çıkacağız ve yücelteceğiz." diyen Yeltekin, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygı ve rahmetle andıklarını ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.