Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İhlas Eğitim Kurumları Spor Kulübü’nden uluslararası başarı

İhlas Eğitim Kurumları Spor Kulübü sporcusu Elif Şişmanoğlu, Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası’nda şampiyon oldu.Rize’de, Yeni Rize Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonada altı ülkeden minik, ümit, genç, büyük ve veteranlar...

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2016 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2016 16:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İhlas Eğitim Kurumları Spor Kulübü sporcusu Elif Şişmanoğlu, Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası’nda şampiyon oldu.
Rize’de, Yeni Rize Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonada altı ülkeden minik, ümit, genç, büyük ve veteranlar olmak üzere 45 kategoride toplam 1200 sporcu mücadele ederken İhlas Eğitim Kurumları Spor Kulübü sporcusu Elif Şişmanoğlu kendi kategorisinde şampiyonluğa ulaştı.
Aynı şampiyonada İhlas Eğitim Kurumları Spor Kulübü sporcularından Emin Can Sokullu ikinci, Berkin Efe Koca ise üçüncü oldu.
Şampiyona sonrasında konuşan kulüp antrenörü Kürşat Usda, şampiyona için çok iyi hazırlandıklarını ve bunun mükâfatını da kazandıkları madalyalarla aldıklarını söyledi.
Önlerinde birçok şampiyona olduğunu ifade eden Usda, yeni başarılar için çalışmaların devam ettiğini ifade etti.
Sporda özellikle çocukların başarılı olması için antrenman kadar ailelerin desteğinin de önemli olduğunu vurgulayan Usda, şampiyona için kendilerini yalnız bırakmayan minik sporcuların ailelerine teşekkür etti.
Yeltekin: “Derece alan sporcularımızı kutluyorum”
İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, Rize’de düzenlenen şampiyonada dereceye giren sporcuları kutladı. Kurum olarak sporu her zaman desteklediklerine vurgu yapan Yeltekin, İhlas Eğitim Kurumları Spor Kulübü çatısı altında tüm sporculara destek olduklarını ifade etti. Karate alanında antrenörleri Kürşat Usda ile önemli başarılar elde ettiklerini söyleyen Yeltekin, bundan sonra da daha çok başarılar elde edeceklerine inandığını ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.