Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İHL öğrencileri Halisdemir’i unutmadı

Bursa’da, Nizam Karasu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, 15 Temmuz gecesi yaşananları yaptıkları resimlerle anlattı.Nizam Karasu İmam Hatip Lisesi İlk ve Ortaokulu öğrencileri, 15 Temmuz darbe girişiminde yaşananları sergiledikleri resimlerle...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2016 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2016 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İHL öğrencileri Halisdemir’i unutmadı
Bursa’da, Nizam Karasu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, 15 Temmuz gecesi yaşananları yaptıkları resimlerle anlattı.
Nizam Karasu İmam Hatip Lisesi İlk ve Ortaokulu öğrencileri, 15 Temmuz darbe girişiminde yaşananları sergiledikleri resimlerle anlattı. Ömer Halis Demir ve 15 Temmuz şehitlerinin yansıtıldığı serginin açılışına Bursa Büyükşehir Belediye Başkan vekili Muhsin Özlükurt da katıldı. 15 Temmuz gecesi halkın büyük bir mücadele verdiğini belirten Muhsin Özlükurt, ”15 Temmuz gecesi hain bir darbe teşebbüsünde bulunuldu. Memleketimiz yerle bir edilecekti. Bazı büyüklerimizin feraseti ve fedakarlığıyla halkımız ölümü dahi göze alarak büyük bir mücadele verdi. Tankların önüne yatacak kadar cesaret sahibi insanlar vardı" diye konuştu.
Üç boyutlu resimlerin de yer aldığı 400 kadar eser okul koridorlarında sergilendi. Öğrenciler tarafından yapılan şehit Astsubay Ömer Halis Demir’in darbeci generali vurma anını tasvir eden resim büyük ilgi topladı. Darbe gecesi bildiri okuyan spikerin de canlandırıldığı sergi 1 hafta açık kalacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.