Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hukuk Öğrencisinden Uluslararası Başarı

Maltepe Üniversitesi Hukuk Öğrencisi Seden Anlar, Bir Lisans Öğrencisi Olarak, Uluslararası Barolar Birliği'nin Yüksek Lisans Ve Doktora Öğrencilerinden Oluşan Danışman Kurulunda Görev Yapmaya Hak Kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2016 09:06
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2016 09:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hukuk Öğrencisinden Uluslararası Başarı
Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Seden Anlar, lisans öğrencisi olarak, Uluslararası Barolar Birliği’nin yüksek lisans ve doktora öğrencilerinden oluşan danışman kurulunda görev yapmaya hak kazandı.
Yedi danışma kurulu üyesi arasında tek Türk olarak yer alan Seden Anlar, farklı ülkelerde görev yapan akademisyenlerin diğer ülkelerde eğitim gören hukuk öğrencilerine danışmanlık ve yol göstericilik yaptığı ’Mentorluk Projesi’ni koordine edecek. Anlar, bunun yanında Uluslararası Barolar Birliği’ne üye olan hukuk öğrencilerinin katıldığı araştırma projelerini denetleyip, bu öğrencilerin alanlarında deneyim kazanmalarını hedefleyen stajyerlik projeleri düzenleyecek.
Zorlu bir başvuru sürecinden geçerek danışma kurulu üyesi olmaya hak kazanan Seden Anlar, bünyesinde farklı ülkelerden 80 bin hukukçuyu ve 200 baroyu barındıran Uluslararası Barolar Birliği’nde, Türkiye’yi ve Maltepe Üniversitesi’ni temsil edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.