Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Hedefimiz eğitime katkı koymak’

Mudanya yolu Çağrışan Mahallesinde 2016-2017 eğitim öğretim yılı ile beraber hizmet vermeye başlayan, Bademli Amerikan Kültür Okulları Kurucu Müdürü Mehmet Güneş, “Biz kar amacı güden bir ticaret hane değiliz, Hedefimiz eğitime katkı koymak “dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2016 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2016 11:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
‘Hedefimiz eğitime katkı koymak’
Bilal KAYAALTI/Bursa Haber Mudanya yolu Çağrışan Mahallesinde 2016-2017 eğitim öğretim yılı ile beraber hizmet vermeye başlayan, Bademli Amerikan Kültür Okulları Kurucu Müdürü Mehmet Güneş, “Biz kar amacı güden bir ticaret hane değiliz, Hedefimiz eğitime katkı koymak “dedi.

Sloganlarını eğitime katkı koymak olarak belirleyen Bademli Amerikan Kültür Okulları Kurucu Müdürü Mehmet Güneş, medya mensuplarıyla bir araya geldi. Güneş, okulla ilgili yaptığı bilgilendirmede, eğitim alanında farklı bir yaklaşım getirmek ve her yönüyle yenilikçi bir sistemi hayata geçirmek amacıyla; ticari tüm kaygı ve beklentilerden uzak, yalnızca “EKOL” olma boyutuyla prestijli bir okul olabilmeyi hedeflediklerini söyledi. Dünyanın geleceğine değer katacak liderler yetiştirmeyi hedefleyen Amerikan Kültür Okulları konsepti ile Bursa’yı buluşturmak adına duyduğu mutluluğu dile getiren Güneş, Bademli Amerikan Kültür okulları olarak eğitim sistemlerinin esasının “Uzun süreli öğrenmeye teşvik edecek unsurlara” dayandığını bildirdi. “Sadece kendini ve toplumunu değil; dünyayı değiştirmeyi kendine hedef edinmiş bireyler yetiştirmek için tüm eğitim-öğretim etkinliklerimizde kolay ama yararlı ve tutarlı olan yöntem ve öncelikleri tercih ettiklerini” anlatan Güneş, hayata hazırladığımız bireylerimize, kendin yaşam felsefelerini –fark ederek- oluşturma sürecini tanımayı önemsediklerin belirtti. Düşüncelerini özgürce ifade edebilen, tasarım kabiliyeti gelişmiş, disiplin anlayışına sahip, ülkesi ve toplumunu sevebilen bireyler yetiştirmek amacıyla yola çıktıklarını ifade eden Güneş, özel eğitimde; özellikle küçük yaştan itibaren “yabancı dil eğitiminde rüştünü ispatlamış bir kurumun da gücünü arkalarına alarak Bursa’da yola çıktıklarını söyledi.



‘DOĞRU ADIM ATIYORUZ’
Ticari beklentilerinin olmadığını belirten Mehmet Güneş sözlerini şöyle sürdürdü: “Bademli Amerikan Kültür Okulları olarak bizim için asıl olan; ticari tüm kaygı ve beklentilerden uzak, yalnızca bir ‘EKOL’ olma boyutuyla prestijli bir okul olabilmeyi başarmaktır. Hedef ve vizyonumuzu teşkil eden olgu budur. Hedefimiz eğitime katkı koymak. Deneyimli ve entelektüel eğitim kadromuz, bağımsızlığımızı sağlayan güçlü finansal yapımız, uluslararası eğitim vizyonumuzun anlayış farkı ve vatanımız Türkiye’ye duyduğumuz hizmet aşkıyla her konuda yarınlarımızın liderlerini yetiştirmektir” dedi.

YERLİ DOKÜMASYON
Açıklamalarında okulunun kurumsal sacayaklarını; Yabancı Dil Eğitimi, Felsefe Eğitimi ve Öğrenmeyi Öğrenme Temelli Akademik Eğitim şeklinde açıklayan Güneş; “ Asıl olan veriyi vermek değil, veri dokümantasyonunu yapabilme ve üretebilme yeteneğini kazandırmaktır. Bu doğrultuda geliştirdiğimiz eğitim pedagojisi formasyonumuzla biz çocuklarımıza balık tutmayı öğretiyoruz” Dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.