Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havelsan Ve Atılım Üniversitesi ‘Sayp Protokolü’ İmzaladı

HAVELSAN A.Ş. ve Atılım Üniversitesi, Savunma Sanayi için Araştırmacı Yetiştirme Programı (SAYP) Protokolünü imzaladı.HAVELSAN Genel Müdürü Ahmet Hamdi Atalay’ın Ankara’da bulunan mühendislik fakülteleri ile görüntü işleme; Siber...

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
HAVELSAN A.Ş. ve Atılım Üniversitesi, Savunma Sanayi için Araştırmacı Yetiştirme Programı (SAYP) Protokolünü imzaladı.
HAVELSAN Genel Müdürü Ahmet Hamdi Atalay’ın Ankara’da bulunan mühendislik fakülteleri ile görüntü işleme; Siber güvenlik ve gizlilik; Büyük veri; Komuta yönetim; Simülatör ve modelleme konularında Savunma Sanayi Müsteşarlığı tarafından geliştirilen Savunma Sanayi için Araştırmacı Yetiştirme Programı (SAYP) çerçevesinde işbirliğine gitmek istediklerini açıklamasının ardından Atılım Üniversitesi ile Savunma Sanayi için Araştırmacı Yetiştirme Programı (SAYP) Protokolünü imzaladılar.
Atılım Üniversitesi daha önce de aynı kapsamlı bir protokolü savunma sanayi kuruluşları ASELSAN, FNSS, MKEK, ROKETSAN, TAI ve TEI ile imzalamıştı. HAVELSAN Akademi Direktörü Doç. Dr. İzzet Gökhan Özbilgin, Ar-Ge Direktörü Göker Canıtezer ve Stratejik Ar-Ge Müdürü Hakan Çitçi’nin katıldığı protokol töreninde önce Mühendislik Fakültesinde HAVELSAN’ın ilgilendiği konularda çalışan öğretim üyeleri tarafından yapılan sunumlar izlendi. Sunumların ardından Genel Müdür Ahmet Hamdi Atalay adına Genel Müdür Yardımcısı Savaş Yanık ve Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ HAVELSAN A.Ş. ile Savunma Sanayi için Araştırmacı Yetiştirme Programı (SAYP) Protokolünü imzaladılar.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.