Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hanönülü Öğrenciler İlk Kez Ata Bindi

Hanönü Şehit Faruk Karagöz Yatılı Bölge okulu 7. sınıf öğrencileri ilk kez ata binmenin keyfini yaşadı.Hanönü ilçesinde faaliyet gösteren özel bir maden şirketi sponsorluğunda ilçede eğitim gören 7.sınıf öğrencilerine Kastamonu...

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2016 18:34
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2016 18:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hanönü Şehit Faruk Karagöz Yatılı Bölge okulu 7. sınıf öğrencileri ilk kez ata binmenin keyfini yaşadı.
Hanönü ilçesinde faaliyet gösteren özel bir maden şirketi sponsorluğunda ilçede eğitim gören 7.sınıf öğrencilerine Kastamonu Daday ilçesine bir gezi düzenlendi.
Daday İksir Otelde öğrenciler gezinin keyfini çıkartırken at çiftliğinde ilk kez ata binmenin keyfini yaşadılar.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Demirkıran yaptığı açıklamada, ilçede faaliyet gösteren özel bir maden şirketi sponsorluğunda Kastamonu’nun Daday ilçesine bir gezi düzenlediklerini söyledi.
Demirkıran, yatılı bölge okulunun 7.sınıf öğrencilerinin katıldığı gezide Daday ilçesinde bulunan bir tesiste gönüllerince eğlenen öğrencilerin At çiftliğinde ise ilk kez ata binmenin keyfini çıkardıklarını belirtti.
Demirkıran, “Çocuklara havyan sevgisinin aşılanmasını amaçlayarak, uzman at bakıcılarının nezaretinde atlar ile tanışmalarını sağladık. Çoğunluğu, ilk kez atları yakından görüp tanıma fırsatı buldular. Çocuklarımız, heyecanı ve sevinci aynı anda yaşadılar" dedi.
Geziye, Hanönü İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Demirkıran, İlçe Emniyet Amiri Ayhan Özen, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.