Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hakkarili gençlerle polislerin voleybol maçı keyfi

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünde görevli polisler, gençlerle voleybol maçı yaptı.Hakkari Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, polis-halk ilişkilerinin geliştirilmesi...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2017 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2017 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hakkarili gençlerle polislerin voleybol maçı keyfi

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünde görevli polisler, gençlerle voleybol maçı yaptı.

Hakkari Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, polis-halk ilişkilerinin geliştirilmesi amacıyla çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Bir zamanlar sürekli toplumsal olaylarla gündeme gelen Hakkari’de huzur ve güvenin sağlanmasıyla birlikte günlerinin yarısını polis memurlarıyla geçiren gençler, olaylı yılları hatırlamak bile istemediklerini belirttiler.

Gazi Mustafa Kemal Anadolu Lisesini ziyaret ederek, öğrencilere değişik hikaye kitapları dağıtan Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, daha sonra okulun bahçesinde öğrencilerle birlikte voleybol maçı yaptılar.

Polis memurları ile ilk defa voleybol oynadıklarını ifade eden öğrenciler, bunun mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.

“İyi ki polis ağabeyler var” diyen Hakkarili gençler, polis ağabeylerini çok sevdiklerini ve diğer yıllara nazaran kendileriyle daha çok ilgilendiğini ifade ettiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.