Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güvenli geleceğe kayıtlı kadınlar projesinde sona gelindi

Dicle Üniversitesi ve MEKSA Vakfı ortaklığında gerçekleştirilen güvenli geleceğe kayıtlı kadınlar projesi, düzenlenen toplantı ile sona erdi.MEKSA Vakfında düzenlenen kapanış törenine, MEKSA Vakfı Başkanı Sertaş Işık, DÜ Rektör...

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2017 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2017 18:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Güvenli geleceğe kayıtlı kadınlar projesinde sona gelindi

Dicle Üniversitesi ve MEKSA Vakfı ortaklığında gerçekleştirilen güvenli geleceğe kayıtlı kadınlar projesi, düzenlenen toplantı ile sona erdi.

MEKSA Vakfında düzenlenen kapanış törenine, MEKSA Vakfı Başkanı Sertaş Işık, DÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Eyyüp Tanrıverdi, DÜ Genel Sekreter Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ufuk Bircan, koordinatörler, kamu kurum müdürleri ve kursiyerler katıldı. Kapanış töreninde konuşan MEKSA Vakfı Başkanı Işık, güvenli geleceğe kayıtlı kadınlar projesiyle Diyarbakır’da 60 işverenle bir araya gelip toplantılar yaptıklarını söyledi. Işık, proje çerçevesinde 200 kadına kurs verildiğini ve kursu başarıyla tamamlayan 80 kadının sertifika almaya hak kazandığını sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından başarılı olan kadınlara sertifikaları verilirken, projede emeği geçenlere de plaket takdim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.