Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GÜDAT 25. Yılında Eğitim Kamplarına Devam Ediyor

Gaziantep Üniversitesi Dağcılık Topluluğu (GÜDAT), 25 yıldır düzenli bir şekilde yaptığı temel eğitim kamplarına “Yaz Temel Eğitim Kampı” ile 2017-2018 eğitim dönemine başladı.GÜDAT lideri Murat Özbak, topluluk üyelerinin yaz temel...

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2017 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2017 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
GÜDAT 25. Yılında Eğitim Kamplarına Devam Ediyor

Gaziantep Üniversitesi Dağcılık Topluluğu (GÜDAT), 25 yıldır düzenli bir şekilde yaptığı temel eğitim kamplarına “Yaz Temel Eğitim Kampı” ile 2017-2018 eğitim dönemine başladı.

GÜDAT lideri Murat Özbak, topluluk üyelerinin yaz temel eğitim kampını gerçekleştirmek üzere Gaziantep ili Araban ilçesi Köklüce Kanyonu’na gittiklerini belirtti. 25. Yılına girecek olan GÜDAT’ın dönem içindeki ilk eğitim kampı olmasından dolayı yeni üyelerinin ilk kez doğa içinde kampçılık, sistemlerden emniyetli inişler ve kaya tırmanışı gibi temel eğitimleri aldıklarını söyledi. Özbak, "Faaliyetin sorunsuz bir şekilde tamamlanması ve eğitimlerin tamamen verilmesi için ellerinden gelen tüm imkanları sağlayan GÜDAT eğitmenleri, bir kampın daha üstesinden geldikleri için gurur ve mutluluk dolular. Kimilerinin çadırda ilk kez kalması içlerinde ki var olan doğa sevgisini canlandırdı. Bu büyük sevgi ile birlikte nice güzel ve verimli kamplar yapmak tek isteğimiz. Bu sebepten bizlere desteklerini veren Rektörümüz Prof. Dr. Ali Gür’e şükranları bir borç bilirim” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.