Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Güç” yeni döneme hazırlanıyor

Çankaya’da faaliyet gösteren Güç Koleji, kayıtların devam ettiği 2016-2017 yeni eğitim-öğretim dönemi için hazırlıklarını sürdürüyor.Okul Genel Koordinatörü Kadriye Özbek, amaçlarının, gücün bilgide olduğu gerçeği ile hareket...

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2016 11:08
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2016 11:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çankaya’da faaliyet gösteren Güç Koleji, kayıtların devam ettiği 2016-2017 yeni eğitim-öğretim dönemi için hazırlıklarını sürdürüyor.
Okul Genel Koordinatörü Kadriye Özbek, amaçlarının, gücün bilgide olduğu gerçeği ile hareket ederek, ülkenin geleceğinde her alanda söz sahibi bireyler yetiştirmek olduğunu söyledi.
Öğrencileri, çağdaş öğretim yöntem ve tekniklerini kullanarak, okul ortamında kazandığı edinimleri yaşantılarıyla ilişkilendirebilmelerinin önemli olduğunu belirten Özbek, "Misyonumuz, uluslararası düzeyde yetkin ve kendine güvenen, çok boyutlu ve bağımsız düşünce yeteneği ile donanmış, insana saygılı, çevreye duyarlı, toplumsal sorumluluk bilincine sahip, insan haklarına saygılı, bilimsel ve özgürce düşünebilen, özgüveni yüksek, düşüncelerini açıkça ifade edebilen, toplumsal ve evrensel sorunların farkında olan ve bu sorunlara çözüm üretebilen, aydın ve ileri görüşlü bireyler olarak yetiştirmek" diye konuştu.
Vatan sevgisi temel değer
Okulda temel ilkelerinin, insan ve vatan sevgisinin gençlere temel değerler olarak verilmesi ve benimsetilmesini ortak amaç edinilmesi olarak vurgulayan Özbek, ayrıca tüm insani değerlere saygılı, değişime ve yeniliğe açık, çevre duyarlılığına sahip, bilimsellik ve eleştiriselliğin ön planda olduğu, etik değerlerin ilk sırada yer aldığı bir anlayış taşıdıklarını söyledi.
“Faaliyet ve etkinliklerinde şeffaflığı ve hesap verilebilirliği ön planda tutuyoruz”
Okula yeni dönem kayıtların devam ettiğini ve fiziki ortama ilişkin gerekli bakımların yapıldığını bildiren Özbek, eğitimdeki kriterlerine ilişkin şunları kaydetti:
"Bilgi arayan, toplayan, aktaran, bilgiyi muhafaza eden, araştırmada, üretmede paylaşmakta ve yaymakta mükemmelliğe ulaşıcı bir yöntem izliyoruz. Faaliyet ve etkinliklerinde şeffaflığı ve hesap verilebilirliği ön planda tutuyoruz. Çalışanlarının iş memnuniyetini sağlayan ve sürekli geliştiren, başarısızlığı değil, başarıyı ölçen bir okuluz."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.