Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GTÜ’de doktora öğrencileri yarışacak

GTÜ’nün doktora öğrencileri 3 dakika içerisinde bir slayt kullanarak, uzman olmayan kişilere doktora çalışmalarını anlatacak.Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) tarafından yapılan ’3 Dakikalık Doktora Tezi Yarışması’ artık gelenekselleşiyor....

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2016 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2016 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
GTÜ’de doktora öğrencileri yarışacak
GTÜ’nün doktora öğrencileri 3 dakika içerisinde bir slayt kullanarak, uzman olmayan kişilere doktora çalışmalarını anlatacak.
Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) tarafından yapılan ’3 Dakikalık Doktora Tezi Yarışması’ artık gelenekselleşiyor. Lisansüstü eğitimde doktora aşamasına gelen 15 doktora öğrencisi 28 Eylül Çarşamba günü jüri karşısında ter dökecek. GTÜ İşletme Amfisinde 10.30’da yapılacak olan 3 Dakikalık Doktora Tezi Yarışmasına; Gazeteci-Yazar ve TV Programcısı Abbas Güçlü, Kale Grubu Başkan Yardımcısı Teknik ve Kimya Grubu Başkanı Osman Okyay, Gazeteci-TV Programcısı Deniz Bayramoğlu ve Gazeteci-Haber Programcısı Buse Biçer, jüri üyeleri olarak katılacağı kaydedildi.
Yarışmacılar doktora tezlerini anlatırken bir slayt (animasiyonsuz) kullanacak. Etkinlik; ’Kapsam ve İçerik’ yönünden özgünlüğü ve uygulanabilirliği, ’İlgi uyandırma ve İletişim’ yönünden etkili bir sunum gerçekleştirebilmesi kriterleri dikkate alınarak değerlendirilecek. The University of Queensland tarafından başlatılmış olan ve artık dünya çapında yapılan ’3 Dakikalık Doktora Tezi Yarışması’ Türkiye’de ilk defa Gebze Teknik Üniversitesi tarafından 2015 yılında gerçekleştirilmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.