Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençlik ve Değişim Derneğinin Portekiz ajansına sunduğu proje kabul edildi

Gençlik ve Değişim Derneğinin, Portekiz Ulusal Ajansına sunduğu “Mültecilik mi, dünya vatandaşlığı mı” projesi kabul edildi.Yaptığı çalışmalar ve proje faaliyetleri ile gençlerin Avrupa’da deneyim kazanmasına olanak sağlayan Gençlik...

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2017 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2017 11:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gençlik ve Değişim Derneğinin Portekiz ajansına sunduğu proje kabul edildi

Gençlik ve Değişim Derneğinin, Portekiz Ulusal Ajansına sunduğu “Mültecilik mi, dünya vatandaşlığı mı” projesi kabul edildi.

Yaptığı çalışmalar ve proje faaliyetleri ile gençlerin Avrupa’da deneyim kazanmasına olanak sağlayan Gençlik ve Değişim Derneğine Portekiz’den sevindirici haber geldi. Derneğin Portekiz Ulusal Ajansına sunduğu ‘mültecilik mi, dünya vatandaşlığı mı’ projesi, ajans tarafından kabul edildi. Proje kapsamında gerçekleştirilecek olan 2 uluslararası eğitimin ilki 1-10 Nisan 2018 tarihleri arasında Diyarbakır’da, 2.’si ise 1-8 Temmuz 2018 tarihleri arasında Portekiz’de gerçekleştirilecek. Her iki eğitim kursuna da 6 ülkeden, toplamda 28’er katılımcı yer alacak.

Konu ile ilgili bilgi veren Gençlik ve Değişim Derneği Başkanı Umut Suvari, Portekiz tarafından kabul edilen proje sayesinde Türkiye’den 6 genci Avrupa’ya göndereceklerini söyledi. Suvari, “Projemizin iki ayağı var, birini Diyarbakır’da diğerini de Portekiz’de gerçekleştireceğiz. Projenin ortağı ülkeler arasında Türkiye, Portekiz, Romanya, Norveç, İtalya ve Macaristan bulunuyor. Diyarbakır ve Portekiz’den 6’şar kişi yer alacak, diğer ülkelerden ise 4’er kişi. Gençlik ve Değişim Derneği’nden katılacak 6 kişiden 3’ü projede eğitmen ve kolaylaştırıcı olarak yer alacak” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.