Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gazi Teknopark’a ziyaret

Türkiye ve Ortadoğu Amme İdare Enstitüsü (TODAİE), Memur-Sen ve İslam Ülkeleri İstatistik, Ekonomik ve Sosyal Araştırma ve Eğitim Merkezi (SESRİC) iş birliğinde gerçekleştirilen ‘Sendikacılık ve Sosyal Politika Uluslararası Eğitim’...

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2017 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2017 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gazi Teknopark’a ziyaret

Türkiye ve Ortadoğu Amme İdare Enstitüsü (TODAİE), Memur-Sen ve İslam Ülkeleri İstatistik, Ekonomik ve Sosyal Araştırma ve Eğitim Merkezi (SESRİC) iş birliğinde gerçekleştirilen ‘Sendikacılık ve Sosyal Politika Uluslararası Eğitim’ programına katılmak için Ankara’da bulunan 25 kişilik bir grup, Gazi Teknopark’ı ziyaret etti.

25 farklı ülkeden gelen misafirler, Gazi Teknopark Müdürü Tuğrul İmer tarafından karşılandı. İmer, konuklara konferans salonunda dünya ve Türkiye’de teknoparkların gelişimi ile 2007 yılında kurulan Gazi Teknopark’ın faaliyetleri ile Gazi Üniversitesi hakkında İngilizce bir sunum yaptı. Gazi Üniversitesinin birçok farklı branşta eğitim veren ve bilimsel araştırmalarda öncü bir üniversite olduğunu vurgulayan İmer, sunumun ardından konuklara Gazi Teknopark’ı gezdirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.