Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAÜSEM yaz kursları kayıtları devam ediyor

Girne Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nin (GAÜSEM) bireysel ve kurumsal sertifikalı kişisel gelişim, hobi ve beceri kursları yaz dönemi kayıtları devam ediyor.GAÜSEM’den yapılan açıklamada, 2016 yaz dönemi ile birlikte başlayan...

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2016 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2016 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Girne Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nin (GAÜSEM) bireysel ve kurumsal sertifikalı kişisel gelişim, hobi ve beceri kursları yaz dönemi kayıtları devam ediyor.
GAÜSEM’den yapılan açıklamada, 2016 yaz dönemi ile birlikte başlayan yabancı dil kursları ile dünya üzerindeki en geçerli diller olan İngilizce, Türkçe, İspanyolca, Almanca, İtalyanca, Rusça, Fransızca ve Çince ile kendini geliştirmek ve farkındalık oluşturmak isteyen herkesin kuruma beklendiği bildirildi. Sertifikalı kurslara isteyen herkesin katılabileceği ve kursların konusunda uzman akademisyenler tarafından verileceği vurgulandı. Yabancı dil kursları kayıtlarının devam ettiği bildirilen açıklamada, GAÜSEM bünyesinde spor kursları, yaşam kursları, iletişim eğitimleri, bilgisayar kursları, bilgisayar programı eğitimleri, sınavlara hazırlık, işletme ve yöneticilik kurslarının yer aldığı ifade edildi. GAÜSEM kursları hakkında detaylı bilgiye üniversitenin internet sitesinden ulaşılabileceği kaydedilen açıklamada, programlara katılmak isteyenlerin her türlü bilgi için gausem@gau.edu.tr elektronik posta adresine başvurabilecekleri vurgulandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.