Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAÜN’de 7 Bin 127 Öğrenci Mezuniyet Sevinci Yaşadı

Gaziantep Üniversitesi’nde (GAÜN) 7 bin 127 öğrenci, mezun olmanın heyecanını yaşadı.Gaziantep Üniversitesi’nde 2015- 2016 eğitim-öğretim yılında 15 fakülte, 4 enstitü, 3 yüksekokul, 1 Türk Musikisi Devlet Konservaturarı, 10 meslek...

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep Üniversitesi’nde (GAÜN) 7 bin 127 öğrenci, mezun olmanın heyecanını yaşadı.
Gaziantep Üniversitesi’nde 2015- 2016 eğitim-öğretim yılında 15 fakülte, 4 enstitü, 3 yüksekokul, 1 Türk Musikisi Devlet Konservaturarı, 10 meslek yüksekokulundan toplam 7 bin 127 öğrenci mezun olarak yeni bir hayata adım atmanın mutluluğunu yaşadı. Mezuniyet töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Yavuz Coşkun, öğrencilerden hayata karşı her zaman emin adımlar atmaları tavsiyesinde bulunarak, “Hayat üzerinize acımasızca gelebilir. Kararlı olun, dik durun. Rüzgarda savrulan, sele kapılan saman çöpü gibi olmayın. Dik çınarlar gibi ayakta durun. Bu sayede başaracaksınız” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Sait Kılıç, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, eski milletvekili Derya Bakbak, SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Gür, Prof. Dr. Fahrettin Göğüş ve Prof. Dr. Türkay Dereli, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Mehmet Yaşar Gündoğdu, Prof. Dr. M. Tevfik Gülsoy ve Doç. Dr. Mehmet Vural Özdemir, dekanlar ve yüksek okul müdürleri tarafından dereceye giren öğrencilere diploma ve ödülleri verildi. Ödüllerin verilmesi sonrasında öğrenciler keplerini havaya fırlatarak mezun olmanını sevincini yaşadı. Törende havai fişek gösterisi de izleyenleri büyüledi. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkan ünlü rock sanatçısı Şebnem Ferah, birbirinden güzel şarkılarını seslendirerek GAÜN öğrencilerine unutulmaz bir gece yaşattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.