Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaü’de Kişisel Gelişim Ve Kariyer Zirvesi

Girne Amerikan Üniversitesi Ana Sponsorluğunda Kıbrıs Kariyer Akademi Tarafından İkincisi Düzenlenen Kişisel Gelişim Ve Kariyer Zirvesi Alanında Uzman 3 İsmi Kktc İle Buluşturacak.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2016 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2016 14:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaü’de Kişisel Gelişim Ve Kariyer Zirvesi
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) ana sponsorluğunda Kıbrıs Kariyer Akademi tarafından ikincisi düzenlenen “Kişisel Gelişim ve Kariyer Zirvesi”, alanında uzman 3 ismi KKTC ile buluşturacak.
22 Mayıs Pazar günü saat 11.00’da Girne Amerikan Üniversitesi Uluslararası Spectrum Kongre Merkezinde gerçekleşecek zirvede Türkiye ve K.K.T.C ’de geçerli 3 başarı sertifikalı 6 saat eğitim verilecek. Kıbrıs Kariyer Akademi 2. Kişisel Gelişim ve Kariyer Zirvesinde, yeni nesil iletişim ve geleceğin trendleri konusunda, CNN TÜRK Ana Haber Spikeri Nevşin Mengü tarafından; hedef, özgüven ve stres yönetimi konusunda, Psikolog, Yazar ve Eğitmen Yrd. Doç. Dr. Ozanser Uğurlu tarafından ve yenilikçi satış ve pazarlama konusunda ise İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Embryonix Birim Koordinatörü Taylan Özgür Demirkaya tarafından eğitim verilecek. “Her gün durmaksızın etrafımızdaki her şeyin geliştiği ve değiştiği dünyada bireyler olarak kendimizi de geliştirmek ve çağa ayak uydurmak zorundayız” diyen CNN TÜRK ana haber Spikeri Nevşin Mengü, “Öncelikle görsel ve hayatın içindeki konum olarak kişilerde bıraktığımız imaj, onların gözündeki konumumuzla direkt ilgilidir. İlişkiler arasında yer aldığımız konumu iyi belirlersek imajımızı da ona göre daha iyi seviyelere getirebiliriz. Her gün daha çeşitlenen ve zorlaşan iletişim kanalları gelecekte daha da zor hale gelecektir” dedi.
“Yaşam, pek çok farklı konuda büyüklü küçüklü hedefler için verdiğimiz uğraşlarla şekillenir” diyen Psikolog, Yazar ve Eğitmen Yrd. Doç. Dr. Ozanser Uğurlu, “Dünya’ya geldiğimiz andan itibaren hedeflerimize ulaşmak adına mücadele içerisine girer, kimi zaman bu hedefleri kendi irademizle seçer kimi zaman mecburcu olduğumuz hedeflerin peşine düşeriz. Bu süreçte potansiyelimizi gerçekleştirmek, yaşamla aramızdaki etkileşimi üst düzeyde yönetmek çoğumuz için imkânsız gibi gözükür ve hayallerimizin ulaşılmaz olduğuna kendimizi ikna eder, elimizdekiyle yetinmenin en doğrusu olduğuna inanırız! Oysa hayat denilen oyunda ipleri elimize almak, yaşamı şekillendirmek ve hayallerimize ulaşmak hiçte imkânsız değil. ‘Psikolojik güçlenme’ hedeflerimize ulaşmak adına sergilediğimiz yaşam performansını üst düzey bir seviyeye nasıl getirebileceğimizi anlatıyor. Hayatın ilk günlerinde ağzına kadar dolu olan yaşam enerjimizi nasıl kapalı kutulara hapsettiğimizi, o muhteşem enerjiyi nasıl serbest bırakacağımızı, yükselteceğimizi, yönlendireceğimizi, yöneteceğimizi ve gerektiğinde nasıl yenileyeceğimizi ve tüm bu süreçte psikolojik güçlenmeyi nasıl mümkün kılacağımızı uygulamalı örnekler ile anlatıyor” diye konuştu.
İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Embryonix Birim Koordinatörü Taylan Özgür Demirkaya ise zirvede “Bildiğimiz satış ve pazarlamanın neden sonuna geliyoruz?, Satış yapmadan satış arttırmak mümkün müdür?, Sadece kendiniz olarak daha çok kazanmanız nasıl mümkün olur?, Hızlıca müşteriye ulaşmak için 3 temel soru nedir?, Müşterinin aklında olumlu kalmak için ne yapmak gerekir? gibi konu başlıklarına değinecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.