Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GAÜ Okullar Grubu yeni eğitim öğretim yılına ’merhaba’ dedi

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren, The American Elementary School, International Prep School ve The American Nursery School ile Lefkoşa Alayköy’de bulunan The American Future Kolej Okul Öncesi ve ilkokul bölümleri,...

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2016 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2016 15:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren, The American Elementary School, International Prep School ve The American Nursery School ile Lefkoşa Alayköy’de bulunan The American Future Kolej Okul Öncesi ve ilkokul bölümleri, yeni eğitim-öğretim yılına ’merhaba’ dedi.
2016-2017 eğitim-öğretim yılının ilk gününde düzenlenen açılış töreni öncesi aileler, öğrenciler ve öğretmenler okul bahçesinde düzenlenen klasik müzik dinletisi eşliğinde bir araya geldi. Ardından okul müdürleri Mine Ağdaç, Paula Branch, Binnur Saymaz, çocuklara ve ailelere yeni dönemin başarıyla geçmesi ve hayırlı olması dileklerini iletti.
Konuyla ilgili GAÜ Okullar Grubundan yapılan açıklamada, 7,8 ve 9 Eylül tarihlerinde okulun yarım gün olarak devam edeceği bildirilirken, bu tarihlerde oryantasyon günlerinin gerçekleştirileceği ifade edildi. Oryantasyon günleri kapsamında öğrencilerin, okula uyumu, arkadaşlarıyla kaynaşması gibi etkinlikler yapılacağı, bayramdan sonra ise tam gün olarak eğitim öğretime devam edeceği vurgulandı.
The American Nursery School Müdüresi, Binnur Saymaz yeni eğitim-öğretim yılı ile ilgili yayımladığı mesajında şunları söyledi:
"GAÜ Okullar grubu olarak 2016-2017 eğitim öğretim yılımız için hazırlıklarımızı büyük bir hızla tamamladık. Çocuklarımızı en çağdaş yöntemlerle geleceğe hazırlayabilmek için sürekli bir yenilenme ve ilerleme içerisindeyiz. Onların göstermiş olduğu başarılar bizleri motive etmekte ve daha iyisini yapabilmek çalışmaktayız. Bugün ise çocuklarımızı kucaklamanın heyecanını yaşıyoruz. Ailelerimiz ve çocuklarımız da bizler kadar heyecanlı. Okulumuzun ilk gününde ailelerimiz, çocuklarımız ve öğretmenlerimizle birlikte çok güzel bir atmosfer yaşadık. Tüm ailelerimize bize güvendikleri için teşekkür ediyoruz. Yeni eğitim öğretim yılımızın hayırlı olması dileğiyle."
The American Elementary School Müdüresi Mine Ağdaç ise yayınladığı mesajında; "The American Elementary School olarak bugün çocuklarımıza kavuşmanın tatlı heyecanı ve mutluluğu içerisinde 2016-2017 öğretim yılımızın ilk zilini çalmış bulunmaktayız. Yeni öğretim yılımızda, öncelikli hedefimiz, öğrencilerimizin kişisel gelişimlerini desteklemek, akademik ve sosyal becerilerini analiz ederek onları 21. yüzyılın liderleri olarak hazırlamaktır. Zekayı, hayali, duyguyu işleyen, şekil veren, güçlü, enerjik kadromuzla, pırıl pırıl çocuklarımızla geleceğimizi oluşturmak için buradayız. Okul binamızın ve eğitim içeriğimizin kapsamındaki çağdaş eğitim standartları bizim en büyük gücümüzdür. Biz ’iyi’ değil ’en iyisi’ olmak için varız" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.