Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Forum Bornova’da minikler bu haftada eğlenecek

İzmir’deki Forum Bornova Alışveriş Merkezi, minikler için hem öğreten, hem eğlendiren çocuk kulübü etkinliklerine ’ülkemiz’ temasıyla devam ediyor.26-27 Ağustos Cumartesi ve Pazar günleri Forum Bornova’nın minik ziyaretçileri eski...

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2017 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2017 11:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Forum Bornova’da minikler bu haftada eğlenecek

İzmir’deki Forum Bornova Alışveriş Merkezi, minikler için hem öğreten, hem eğlendiren çocuk kulübü etkinliklerine ’ülkemiz’ temasıyla devam ediyor.

26-27 Ağustos Cumartesi ve Pazar günleri Forum Bornova’nın minik ziyaretçileri eski hikayelerden, masallardan ve şiirlerden parçalar dinleme fırsatı bulacak. Köy oyunlarının yanı sıra eğlenceli deyimler, fıkralar ve bilmeceler öğrenecek olan çocuklara, bir tiyatro sanatçısı da eşlik edecek. Mini tiyatro saatinde her yaştan konuklarla Nasreddin Hoca fıkralarından yola çıkarak kurulacak interaktif oyuna ise hem İzmirli çocuklar, hem de anne babalar davet edildi.

Öte yandan, Forum Bornova’nın minikler için ForumBüs’te her hafta sonu düzenlediği hem öğreten, hem eğlendiren etkinlikler kapsamında, ağustos ayı boyunca yelpaze atölyesi gerçekleştiriliyor. Atölyede, 4-12 yaş arasındaki tüm minikler, yelpazelerini yaparak serinlemek için hem çözüm üretecek, hemde keyifli dakikalar geçirecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.