Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Evde Eğitim Gören Öğrencinin Karne Sevinci

Kütahya’da ’bağışıklık sistemi rahatsızlığı’ sebebiyle evde eğitim-öğretim gören 8 yaşındaki Ayşenur Tekiner, karne sevincini evinde yaşadı.Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığının evde eğitim hizmeti...

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2016 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2016 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Evde Eğitim Gören Öğrencinin Karne Sevinci
Kütahya’da ’bağışıklık sistemi rahatsızlığı’ sebebiyle evde eğitim-öğretim gören 8 yaşındaki Ayşenur Tekiner, karne sevincini evinde yaşadı.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığının evde eğitim hizmeti programından faydalanan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencisi Tekiner’i, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger ve öğrencinin öğretmenleri İsmail Taş ile Şeyma İleri evinde ziyaret etti.
Karnesini evinde alan Ayşenur Tekiner, "Çok mutluyum ve heyecanlıyım. Çalıştım ve karnemi aldım. Artık ikinci sınıftayım.Bütün derslerim pekiyi.Okuyup hemşire olmak istiyorum" dedi.
Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger ise, "Ayşenur bizim başarılı öğrencilerimizden. Kendisini tebrik ediyorum. Müdürlüğümüz, Kütahya il genelinde 69 öğrenciye evde eğitim vermekteyiz" diye konuştu
Müdür Dülger, Ayşenur Tekiner’e derslerindeki başarıları sebebiyle madalya ile ödüllendirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.