Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

’En Verimli Eğitimci’ Ödülü Sahibini Buldu

Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) Verimlilik Platformu’nun, 2016 yılı En Verimliler Ödülleri sahiplerini buldu. Sosyal medya kanalı ile yapılan anket sonucunda Verimlilik Ödülü alacakların belli olduğu geceye siyaset, iş, eğitim,...

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) Verimlilik Platformu’nun, 2016 yılı En Verimliler Ödülleri sahiplerini buldu. Sosyal medya kanalı ile yapılan anket sonucunda Verimlilik Ödülü alacakların belli olduğu geceye siyaset, iş, eğitim, basın ve sanat dünyasından birçok tanınmış isim katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende katılımcılar, geçtiğimiz haftalarda Ankara’da gerçekleşen menfur saldırıyı kınadı. İlk olarak söz alan TÜSİAV Verimlilik Platformu Başkanı Kutlu Tamay ve TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak’ın konuşmalarının ardından ödül törenine geçildi.
Çeşitli kategorilerde ödüllerin verildiği törende, ’En Verimli Eğitimci Ödülü’ Nesibe Aydın Eğitim Kurumları adına, kurumun kurucusu Nesibe Aydın’a takdim edildi. Aydın, ödülü alırken yaptığı konuşmada; "Bu ülkenin çocuklarını, gençlerini ne kadar iyi yetiştirir ve geliştirirsek o zaman ülkemiz çok daha refaha erecek, o zaman ülkemiz başarılarına daha da artı değer katacaktır. Ben bu yola her anlamda baş koydum ve eğitim sektöründe son nefesime kadar aynı şekilde hiç durmadan devam edeceğim. Bu ödülü kurumum adına bana layık gören TUSİAV Başkanımıza ve TUSİAV Verimlilik Platformu Üyelerine şükranlarımı sunar, herkese iyi akşamlar dilerim" ifadesini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.