Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emlak danışmanları üniversitede kurs aldı

Amasya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğünün açtığı emlak danışmanlığı kursunu tamamlayan kursiyerler düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.7 hafta süren kursta Öğretim Görevlisi Fatih Yolcu tarafından kursiyerlere...

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2018 18:11
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2018 18:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emlak danışmanları üniversitede kurs aldı

Amasya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğünün açtığı emlak danışmanlığı kursunu tamamlayan kursiyerler düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

7 hafta süren kursta Öğretim Görevlisi Fatih Yolcu tarafından kursiyerlere temel bilgiler, çağdaş emlakçılık, emlak pazarlama, tapu işlemleri, akitsiz işlemler, danışmanlık, emlak değerleme esasları gibi konularda eğitim verildi. Üniversitenin birikim ve imkanlarını halkın her kesimiyle buluşturmayı temel amaç ve sorumlulukları içinde gördüklerini belirten Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Recep Orhan Özel, ihtiyaçlar doğrultusunda üniversitede işaret dili, yabancı öğrenciler için Türkçe, Arapça, Osmanlıca, musiki ve tezhip gibi farklı kurslar da açtıklarını, emlak danışmanlığı kursunun da talep gören kurslardan olduğunu söyledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemal Polat da kursların üniversite ile toplum arasındaki iletişim ve kaynaşmaya yardımcı olduğunu vurguladı.

Kursu tamamlayan 35 kursiyere belgeleri Prof. Dr. Telhat Özdoğan ile Genel Sekreter Hasan Özyurt’un da katıldığı programda verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.