Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eğitimin Yıldızları Samsun’da Ödüllendirildi

“Eğitimin Yıldızları Projesi Ödül Töreni”nde eğitimin yıldızı olmaya layık görülen kişi ve kurumlar 18 farklı dalda ödüllerini aldı.Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı’nın...

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2016 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2016 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eğitimin Yıldızları Samsun’da Ödüllendirildi
“Eğitimin Yıldızları Projesi Ödül Töreni”nde eğitimin yıldızı olmaya layık görülen kişi ve kurumlar 18 farklı dalda ödüllerini aldı.
Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı’nın destekleriyle düzenlenen “Eğitimin Yıldızları Projesi Ödül Töreni”nin 2.’sinde 2015-2016 yılı eğitim-öğretim yılında her alanında öne çıkan kurum, kişi veya projeler 18 kategoride ödüle layık görüldü. Eğitimin yıldızı olmak için 395 kurum başvuruda bulundu.
Canik Kültür Merkezi Necip Fazıl Kısakürek Toplantı Salonu’nda gerçekleşen Eğitimin Yıldızları Projesi Ödül Töreni saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Program, daha sonra protokol konuşmaları ile devam etti. Programın açılış konuşmasını yapan Anadolu Vakfı Genel Müdürü Selim Güven, kurum olarak 400 binden fazla öğrencinin eğitimine katkıda bulunduklarını belirterek, bundan sonra da eğitime verecekleri katkıların devam edeceğini söyledi.
Programda son konuşmacı olarak söz alan Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, “Bugün gerçekten çok heyecanlı, eğitimin yüreğine dokunan bir projenin ödül törenindeyiz. Önemsenmesi gereken aslında bir ödülden öte eğitimin alt bileşenleriyle temsil edildiği ve hepimizin hayal ettiği o iyi insanı, dünyaya bilimsel temelli bakan anlayışın ortaya çıkması için gayret gösteren nesilleri oluşturabilmek için bu salonda toplandık. ‘Marka Şehir Samsun’ sloganının altını doldurarak, tüm dünyaya tıpkı 1919’da atılan ilk adım gibi 100. yılında da yine Türkiye’ye doğru yürüyen bir ilin profilini ortaya çıkarmak bizim en büyük hayalimiz olacaktır” dedi.
Program, daha sonra Anadolu Vakfı’nın tanıtım videosunun izlenmesinin ardından ödül töreni ile devam etti. Ödül töreni sonrasında 18 kategoride ödül alan kurum ve kişiler toplu fotoğraf çektirdi.
ÖDÜL ALANLAR
Törende ödül alan kurum, kişi ve projeler şöyle: “Jüri özel ödülünü Ayvacık Kaymakamı Kazım Kuruca, yılın duyarlı velisi ödülünü Ersin Aktaş, yılın duyarlı okul çalışanı ödülünü Ömer Yıldız, yılın duyarlı öğretmeni ödülünü Naim Okay, yılın duyarlı öğrencisi ödülünü Doğancan Seven, yılın eğitim gönüllüsü ödülünü Olcay Başaran, yılın veli uygulaması ödülünü Halide Edip Adıvar Anaokulu, yılın duyarlılık ödülünü Tülay Başaran Anadolu Lisesi, yılın eğitim ortamı ödülünü Canik İMKB Anadolu Lisesi, yılın eğitim uygulaması ödülünü Şeyhler İlkokulu, yılın sosyal proje okulu ödülünü Belediyeevleri Anaokulu, yılın sanat okulu ödülünü Tekkeköy Ortaokulu, yılın spor okulu ödülünü 23 Nisan Ortaokulu, yılın proje okulu ödülünü Bafra Atatürk Ortaokulu, yılın çevreci okulu ödülünü Osmangazi İmamhatip Ortaokulu, yılın bilim okulu ödülünü Çarşamba Gökçeçakmak İlk/Ortaokulu, yılın akademik okulu ödülünü Nazmiye-Ünal Soğancı Ortaokulu kazandı. Yılın okulu ise komisyon tarafından teklif edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.